2777
2789
عنوان

کدوم دوست مجازی تو مثل قلبت دوسش دارییی تگش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس گوشت و حبوبات گرون بود ،🤣🤣 قرررربانت خوشحال شدم دممممت گرم چاکریم نوکریم ،🙋❤️🌹

میبخشی مزاحمت میشم گل 

نمیدونی کدوم کاربری مریم جان فعاله؟ 

معدهعصبی منظورمه

باهاش کار دارم 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

میبخشی مزاحمت میشم گل نمیدونی کدوم کاربری مریم جان فعاله؟ معدهعصبی منظورمهباهاش کار دارم

خواهش میکنم گلم نه کاربری فعال نداره قرار بود امروز یه کاربری جدید بزنه بیاد هنو ک نیومده با من تو ناشناسم در ارتباطه میخواین بگین من بهش بگم 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خواهش میکنم گلم نه کاربری فعال نداره قرار بود امروز یه کاربری جدید بزنه بیاد هنو ک نیومده با من تو ن ...

همه رو لغو زده؟ 

آهان 

برای همین دوستیش و لغو زده

میخواستم بدونم کدومش فعاله بهش درخواست بدم

قربونت برم

زحمتت دادم 

میشه زحمت بکشین بهش بگین اگر کاربری زد بهم درخواست بده

❤❤❤❤ شرمندتونم ❤

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

همه رو لغو زده؟ آهان برای همین دوستیش و لغو زدهمیخواستم بدونم کدومش فعاله بهش درخواست بدمقربونت برمز ...

قربونت اتفاقا الان تو ناشناسمه دارم باهاش چت میکنم گفتم شما خبرشو میگیری شما ناشناس نداری برا خودت بیاد پست بزاره....هنو کاربری نزده قرار بود امروز بزنه 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

قربونت اتفاقا الان تو ناشناسمه دارم باهاش چت میکنم گفتم شما خبرشو میگیری شما ناشناس نداری برا خودت ب ...

نه خواهر ندارم 

همینجوری فحش میخورم وای به ناشناس😂

ایشالا زد بگین بهش بهم درخواست بده 

دوست دارم و خیلی برام عزیز هستن ایشون دلم میخواد تو لیست دوستانم بمونن

زحنتتون دادم ❤

نه خواهر ندارم همینجوری فحش میخورم وای به ناشناس😂ایشالا زد بگین بهش بهم درخواست بده دوست دارم و خیل ...

قربونت الان تگش میکنم بیاد بخ‌وونه مرررریم بیا نمردی یکی پیدا شد یادت کنه دوست داره ،😝😝😝 

@معدهعصبی    

منم ناشناس و برا تعلیق شدن خودمو بچه ها گذاشتم ک از حال هم خبر داشته باشیم......

در ضمن این خواهر خووودددمه ،😁

قربونت الان تگش میکنم بیاد بخ‌وونه مرررریم بیا نمردی یکی پیدا شد یادت کنه دوست داره ،😝😝😝 @معدهعصب ...

مریم جان عزیز دله ❤🥰🥰

شما هم گلی ❤

اونکه خواهر خودمه😌

هر دو برای من عزیز هستین 😍🫂😘

مریم جان عزیز دله ❤🥰🥰شما هم گلی ❤اونکه خواهر خودمه😌هر دو برای من عزیز هستین 😍🫂😘

فداااات،❤️🌹🫂 همه یره برارامن خخخخ مریم با مهدهعصبی ۷ وارد  سایت شد