2777
2789
انشاالله میری خدا پشت و پناهت باشهمن کلاس پنجم ششم بودم رفته بودم و بدترین سفرم بودبعد از چندسال ۱۹ ...

وای چه قشنگگگگ🥺

بدنم مور مور شد جدا

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میری حتما به یاد من و پدر مادرم باش التماس دعااااا مثبت فکر کن مثبت حرف بزن همین الان تو تنهاییت با ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم🤍

امید پیدا کردم که میرم🙃

وای چه قشنگگگگ🥺بدنم مور مور شد جدا

من خودم هنوز تو شوکم فقط خودم دیدم و حس کردم فهمیدم چی شددددد ببین اصلا امکان نداشت فهمیدم برای ما غیر ممکن ولی برای خدا امام رضا امام حسین نیستتتتت

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "
الان حرم هستی؟

آره گلم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
التماس دعاااااااا

حتماااااا♥️🌿

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
آره گلم

لطفا برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه نمره چشمش هم بالا نره بازیهای مجازی رو ول کنه بهانه گیریش هم تمام بشه..بلوغ زودرس هم نگیره....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه همیشه به سلامت بره وبیاد وموفق باشه....کارهاش به خوبی پیش بره....یه شغل عالی پیدا کنم زیارت امام رضا نصیبمون بشه وبیایم زیارتش 

لطفا برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب ...

حتما عزیزم♥️ امیدوارم به همه حاجتات برسی🙏🏻💫

من خودم هنوز تو شوکم فقط خودم دیدم و حس کردم فهمیدم چی شددددد ببین اصلا امکان نداشت فهمیدم برای ما غ ...

یعنی میشه این سفر غیر ممکن برای منم ممکن بشه... 

من امید دارم