2777
2789

یهویی💫 ایشالا که به زودی بری عزیزم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مشهدم گلم.یاد این مداحی افتادم که میگه آقا بطلب بیام .هر چند منم نمیتونم زود به زود برم دلم برای ...

وای خوشبحالتتت

من سه ساله نرفتم💔

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲

انشاالله میری خدا پشت و پناهت باشه

من کلاس پنجم ششم بودم رفته بودم و بدترین سفرم بود

بعد از چندسال ۱۹ سالگیم الان ۲۰ سالمه به شدت دلتنگ بودم زنگ میزدم حرم میرفتم بالاپشت بوم روبه قبله گرررریه میکردم زار میزدم توروخدا بیایم بیام فقط بشینم تو حرمت آقا لطفاااا

به خانوادم گفتم وضع اقتصادی خوبی نداشتیم مادرم گفت دلت خوشه ها چی میگی پول کو؟

دوباره زنگ زدم گفتم آقا رو سفیدم کن با قطار پنج ستاره لاکچری ترین خفن ترین سفر بشه توروخدا معجزه کن رو سفیدم کن سربلندم کن چون گفتم با خدا حرف زدم از شما خواستم می‌خوام بهشون بگم وقتی بخوای میشه کافیه بخوای

بخدا قسم مثلا این ماه تاریخ ۲۵ ام گفتم چند ماه بعد همون تاریخ ۲۵ ام تو حرم آقا امام رضا جانم بودیم وای چله حق شناسی گرفته بودم عجیبببببب با قطار پنج ستاره فدک رفتیم رفیقم پدرم گفت فلان کار برام انجام دادی و اینا رفاقتی جاتون با من رفتیم تو یه برج خفن خونه بزرگگگگ سه خواب مستر وای چه وسیله های داشت برای ی آدم به شدت پولدار ببین خدا و امام رضا رو سفیدم کردن هااااااا همش میگفتممممم مامانم بابامم هنگ بودن چطور؟ همش تو حرم نشستم بهترین سفر عمرمون بود حتی میگفتم خرید نمیام فقط حرم باشم معجزه بود پدرم از سال ۷۰ نرفته بود جور نمیشد

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

میری حتما به یاد من و پدر مادرم باش التماس دعااااا مثبت فکر کن مثبت حرف بزن همین الان تو تنهاییت با خدا خلوت کن و حرف بزن معجزه ها می‌کنه سوپرایز میکنه

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "