2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

132 بازدید | 12 پست

نظرتون درمورد آقایونی ک تو کوچه عینه زنا میشینن و خاله زنک بازی درمیارن چیست؟ واقعا اینجور مردا از چ نسلین؟ من ب عمرم ندیده بودم مردا جلو خونه مردم بشینن..نهایتا دورهم تو پارکی یا دم مغازه ای جایی باشن چجوری باید بهشون بفهمونیم ک این کارشون باعث معذب  بودن ادم میشه؟ 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

کاری ک نمیتونین بکنین چون بچه ک نیستن دعواشون کنی بگی برن خونه ولی ربطش ب خانومای متاهل چی بود

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهای حامی آقایون اینجا و آقایونی که میاین میشینین وسط نی نی سایت 

نی نی سایت سایت بارداری و بچه داری هست شعارش اینه حالا یک سری مرد که شخصیت زنونه دارن میان میشینن اینجا وسط خانمها تعریف که درنهایت همش عقده هایی که دارن 

یک دوستی راست می‌گفت شاید نی نی سایت تنها جایی باشه که یک سری خانمها فقط میتونن با آقایون اینجا صحبت کنن به خاطر همین دوست دارن آقایون باشن 

لطفا هرکسی به شخصیت و شعور خودش احترام بذاره ادب و تربیت رو رعایت کنه و حامی یک سری نر نباشه که میان اینجا چرت پرت میگن و مزاحمت ایجاد میکنن 

مردی که کار و زندگی داشته باشه شخصیت داشته باشه نمیاد اینجا ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خانمهای حامی آقایون اینجا و آقایونی که میاین میشینین وسط نی نی سایت نی نی سایت سایت بارداری و بچه دا ...

دمت گرم👌

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
کاری ک نمیتونین بکنین چون بچه ک نیستن دعواشون کنی بگی برن خونه ولی ربطش ب خانومای متاهل چی بود

خواستم بدونم آقایون اونا هم چنین عادتی دارن؟ شاید برای من خیلی نامتعارفه و حساس شدم

خانمهای حامی آقایون اینجا و آقایونی که میاین میشینین وسط نی نی سایت نی نی سایت سایت بارداری و بچه دا ...

این الان اعتراضه؟

خواستم بدونم آقایون اونا هم چنین عادتی دارن؟ شاید برای من خیلی نامتعارفه و حساس شدم

بله نامتعارفه الان دیگه کسی تو کوچه نمیشینه

ولی خب آقایون میتونن پدر یا برادر هم باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بله نامتعارفه الان دیگه کسی تو کوچه نمیشینهولی خب آقایون میتونن پدر یا برادر هم باشن

بله من مجردم و پدر و برادر خودم چنین عاداتی نداشتن..و اون عنوانم شاید بیشتر خواستم جلب شن و پاسخ بدن😅😅

برام سواله ک خب این اشخاص قطعا خودشون خانواده خواهر مادر دارن..خب درک نمیکنن ک این کارشون اگر شخص دیگه انجام بده چ حس بدی ب دختر و همسر خودشون میده..باید حتما تذکر بدیم؟ واقعا فرهنگ ما چرا روز ب روز داره افول میکنه

بله من به حضور آقایون اعتراض دارم

بله حرفتون درسته..از همینجا میشه فهمید مردا چقد خاله زنک شدن ک تو ی سایت زنونه هم رخنه میکنن..بابا مرددد مردونگیتو حفظ کن باهاع

بله من مجردم و پدر و برادر خودم چنین عاداتی نداشتن..و اون عنوانم شاید بیشتر خواستم جلب شن و پاسخ بدن ...

والا من اطرافمون همچین چیزی ندیدم نمیدونم برام ملموس نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
والا من اطرافمون همچین چیزی ندیدم نمیدونم برام ملموس نیس

بله درسته شاید برای همینه ک برای منم پذیرشش سخته..ولی ب ناچار تو ی محل کوچیک و بومی ساکن شدیم این چیزا دیده میشه البته ن همه جاش ولی از شانس تو کوچه ما زیاده