2777
2789

سلام دانش اموز دوازدهمی هستم امسال هزینه کتاب های کنکوری خیلی گرون شده میخوام تبلتم رو بفروشم شاید بتونی ۶ ۷ تا کتاب بگیرم برای خودم تبلت سامسونگ tab a هست قلم داشته قلمش گم شده قیمت قلمش توی بازار ۵۰۰ هزار تومن هست قیمت همین مدل بدون قلم در دیج.ی کالا هم ۱۱۴۰۰ هست تبلتش خیلییی نوعه خیلی ۸ بوده بخاطر قلم ۷۵۰۰ اگه کسی پیدا شه بیشترم تخفیف میدم‌که زودتر بتونم کتاب هارو بگیرم‌ممنونم میشم اگه کسیو میشناسید بگید خواهری میکنید برای بچه ها خیلی خوبه میتونید قلمشو بگیرید براشون یا هر قلم‌دیگه ای توش نقاشی بکشن یا درس بخونن و ...

دست دوم بخر

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم

برو کتابخونه با هزینه ی کم ثبت نام کن 

انواع کتاب کمک درسی هست که میتونی استفاده کنی 

من اگر داشتم رایگان برات میفرستادم 🥲

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دست دوم بخر

دست دوشم‌گرونه اخه پارسال بوده مثلا ۷۰۰ تومن‌الان شده یک‌تومن کسای میخان بفروشن همه‌میگن ۸۰۰ ۹۰۰ اصلا نمیشه خرید منم تک سرپرست هستم اصلا از پس هزینه هاش برنمیام😭

عزیزدلمبرو کتابخونه با هزینه ی کم ثبت نام کن انواع کتاب کمک درسی هست که میتونی استفاده کنی من اگر دا ...

لطف دارین شما

کتابخونه ثبت نام کردم‌هرروز میرم اونجا کتاب های اونجارو میزنم ولی خب شهر ما خیلی کوچیک و قدیمیه کتاب خونشم خیلی قدیمیه اکثر کتاب هایی که داره برای ۴ ۵ سال پیش هست 

دست دوشم‌گرونه اخه پارسال بوده مثلا ۷۰۰ تومن‌الان شده یک‌تومن کسای میخان بفروشن همه‌میگن ۸۰۰ ۹۰۰ اصل ...

نه برو جمعه بازار کتاب یا پاساژایی که کتاب کنکور خرید و فروش میکنن کتابای چاپ دوسه سال پیش قیمتش خیلی مناسبه باید بگردی یکم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
نه برو جمعه بازار کتاب یا پاساژایی که کتاب کنکور خرید و فروش میکنن کتابای چاپ دوسه سال پیش قیمتش خیل ...

متاسفانه شهر‌ ما خییلی کوچیکه فقط یک‌جا هست کتاب دست دو خرید فروش میکنن اونم یک پیرمرد هیز بیشعوری که‌‌‌‌.... تازه با همه اینا بازن گرون میدن یا کتابایی که دارن برا ۴ ۵ سال پیشه اصلا ارزش صد هزار تومنم نداره

گزاشتم دیوار ولی فقط مزاحمت ایجاد کردن انقد حالم بد شد اقا عکس لخت برام‌ ارسال کرده بود دیگه سمت دیو ...

چ بد 

ایشالله هرچه سریع تر به یه قیمت مناسب بفروشیش پس

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂