2777
2789
عنوان

زیبا ترین دختران ایران مربوط به این👇🏻 قوم هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 62 پست

اکثرا عمل جراحی و فی. لتر دارن و چهره های تکراری 

اگه نچرال بودن میشد گفت بله زیبا هستن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرا عمل جراحی و فی. لتر دارن و چهره های تکراری اگه نچرال بودن میشد گفت بله زیبا هستن

این عکس ها همه شون با آرایش و عمل جراحی هستن عزیزم . خواستیم ثابت کنیم تمام اقوام ایران زمین زیبا هستن

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

زیبا می‌کنه این همه فیلم و کلیپ هست که که لولو رو تبدیل به هلو می‌کن

االان دیدم چی زیبا زیبا گفتم تو حرفام😂😂

ولی نه خدایی من ندیدم همچین چیزی آرایش فقط کسی ک خوشکل هست رو خوشکل تر میکنه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
شاید چون نصف صورتشو گذاشتم.این عکس کاملش

آره الان معلوم شد😁

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
االان دیدم چی زیبا زیبا گفتم تو حرفام😂😂ولی نه خدایی من ندیدم همچین چیزی آرایش فقط کسی ک خوشکل هست ...

ااینستاگرام پر از کلیپ‌هایی که لولو رو تبدیل به هلو می‌کنه واقعاً آدم از این همه تغییر حیرت ی‌کنه

این عکس ها همه شون با آرایش و عمل جراحی هستن عزیزم . خواستیم ثابت کنیم تمام اقوام ایران زمین زیبا هس ...

بله صد در صد که تمام دختران و زنان ایران با هر قومیتی زیبا و تودل برو هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من تو همه ی قومیتا خوشگل دیدم زشتم دیدم نه مطلق خوشگل بودن نه مطلق زشت تاپیک قشنگی زدی عکسارو دوست د ...

بله عزیزم . آخه یه تاپیک بود میگفت دخترای کدوم قوم قشنگ ترن بعد دیدم تفرقه افتاده بود و هرکسی قومیت خودش رو میگفت مسلما 

دیگه این تاپیک و زدم که بگم خوشگل توی همه ی اقوام هست 

قربونت برم عزیزم خیلی خوش اومدی🥰چشمای شما قشنگ میبینه❤️

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

2810