2777
2789
عنوان

درمان قطعی زردی نوزادان با حجامت

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست
وقتی هزارتا عفونت و کوفت و زهرمار گرفت تو جواب میدی؟؟؟؟مگه چقد خون داره نوزاد که میخوای با حجامت تخل ...

چرا عفونت بگیره وقتی کارشون بهداشتی و استریله همه چی و من خودم بالا سرم نوزادم هستم میبینم دارن چیکار میکنن همه استریله تیغ تازه و نو باز میکن و جلو چشمتون من از این مرگز مطمینم معرفی مراکز دیگه نمیتونم درموردش حرفی بزنم و هیچ پیشنهادی ندارم و اگه کسی خ است حجامت کنه باید باید از بداشتی بودن مرکز مطمین بشه وگرنه نوزادشو میتونه نابود کنه بله

خب چه فرقی میکنه .اونا هم خون میگیرن دیگه.

خونی که برای ازمایش میگیرن خیلی خیلی زیاده و از رگ میگیرن مقوله حجامت و اینکه اون چندتا قطره خون از کجا گرفته بشه تاثیر گذاره نه هر خون ریزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونی که برای ازمایش میگیرن خیلی خیلی زیاده و از رگ میگیرن مقوله حجامت و اینکه اون چندتا قطره خون از ...

خواهرم شما اعتقادی نداری انجام نده ،بحثی باهم نداریم که.اتفاقا خیلی مهمه خون از کجا گرفته بشه .خودتون مطالعه بفرمایین چند تاز از دانشگاههای اروپایی و آسیایی درمورد حجامت مقاله نوشتن.من خودم به شخصه از طب اسلامی و سنتی نتیجه هایی گرفتم که پیش پزشک رفتم باید دوبار عمل رحم انجام می‌دادم.بچه ی سالمم باید سقط میکردم.من مطالعه کردم به اینجا رسیدم .شما هم یا دوست دارین مطالعه کنید استفاده کنید یا نه .عاقبت بخیر باشین 

میخوام تاپیکو قفل کنم حرف آخرم اینه عزیزان کار حجامت خیلی خیلی حساسه نباید دست هر کسی داد باید از استریلزه بودن وسایل که باهاش حجامت میکنن مطمین باشین وگرنه میتونه هزارتا درد و مرض برای نوزادتون بوجود بیاره و اینکه حجامت کننده پزشک باشه و علم حجامت و یادگرفته باشه باید پزشک باشه والسلام

امیدوارم هیچ مادری نگران بچه هاش نباشه