2777
2789
عنوان

درمان قطعی زردی نوزادان با حجامت

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 33 پست

من مرکزی که بردم برای نوزادان رایگانه هیچ پولی دریافت نکردن ازم و من همیشه دعاگوشون هم هستم الان که یادم افتاد گفتم تاپیک بزنم حداقل کمی گرده باشم برای مادرانی که نگران زردی نوزاداشون هستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=352582091] نگو که خونشو ریOTE]پسرم 9 روز بخاطر زردی بستری بود روز 2 بار ازش خون میگرفتن واقعا ...

اره اونم دو قطره خون 

آزمایش خون کلی خون میگیرن اونم از نوزاد بیچاره که خیلی‌ها بلو نیستن چطور خون بگیرن ازش

من مرکزی که بردم برای نوزادان رایگانه هیچ پولی دریافت نکردن ازم و من همیشه دعاگوشون هم هستم الان که ...

خیلی خوبه بچه برادرم زردی داشت اما متاسفانه کسی نبود حجامت کنه دو روز بستری بود کلی خون ازش گرفتن 

از اونور پسر دوستم خیلی زردی بالا بود با ی بار حجامت خوب خوب شد 

اینم بگو که اینکار خیلی خیلی خیلی حساسیه و متخصص میخواد و هر ننه قمری نمیتونه اینکارو بکنه و جاش تو ...

بله من گفتم جاهای دیگه هیچ پیشنهادی ندارم مرکزی که خودم رفتم و پیشنها  میدم نه جای دیگه مرکز ابن سینا

متاسفم برات

من کاری که ازش نتیجه گرفتم با افتخار به همه میگم تا کمک حال باشم ، خیلیها نوزادشون رو بعد زایمان مجبور میشن الکی هفته ها زیر دستگاهی که اکثرا نتیجه هم نمیده اذیت کنن

من کاری که ازش نتیجه گرفتم با افتخار به همه میگم تا کمک حال باشم ، خیلیها نوزادشون رو بعد زایمان مجب ...

وقتی هزارتا عفونت و کوفت و زهرمار گرفت تو جواب میدی؟؟؟؟

مگه چقد خون داره نوزاد که میخوای با حجامت تخلیه کنی ؟ 

می‌دونی حتی اگه ۵ قطره خون از به نوزاد بره ، دچار شوک میشه و میمیره ؟؟

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

من تقریبا 5سال پیش اونجا رفتم نمیدونم بازم اونجا هستن یا نه ولی ادرسشونو با شماره تلفن براتون میزارم اگه نیاز دیدبن باهاشون تماس بگیرین و دکتری هم که حجامت میکنه خیلی دکترخوب و با تجربه ای هم هستن برای نوزادن هیچ هزینه ای نمیگیرن رایگانه 

مرکز حجامت ابن سینا

آدرس : خیابان شریعتی _ مقابل سینما سروس پلاک 202_طبقه اول_واحد2

نرسبده به طالقانیه

شماره تماس 

3_77506232