2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنم طلا فروشی ک سرم کلاه گذاشته❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 84 پست
اره عزیزم بهش اون موقع گفتم شما ی فاکتور بدید ک خریدم از شما بوده و قیمت اینا بنویس برگشت بهم گفت ن ...

عزیزم سکه فاکتور نداره ولی ی نکته بهت بگم سکه رو از مرکز فروش سکه بخر هر فروشگاهی کاغذ روش برند خودشه.

من سکه خریدم بردم بفروشم گفت باید باز کنم فقط اگه برند خودمون باشه باز نمیکنم.

عشق ممنوعه❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه سکه بانکی بگیر

طلافروشی همینن فاکتور هم نمیدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
اگر سکه ای که خریدی وکیوم با اسم مغازه دار و هولوگرام داشت این اتفاق پیش نمیومد. من هر وقت سکه میخرم ...

عزیزم من ک نمیدونستم همچین چیزیی ک شما میگی بنده ندیدم اطلاع نداشتم 

پک داره دیگ از تو جاش در نیوردم ک

منم این بلا سرم اومده

البته برا من کادو عروسی داده بودن 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

ببین سکه کاغذ خرید نداره، من هروقت سکه خریدم کارت یارو رو گرفتم سکه هارم گذاشتم کنارش با فیش پول ، عکس انداختم داخل مغازش ، که فردا روز بردم بفروشم بهش هیچ حرفی نداشته باشه، بهشم همونجا میگم واسه این عکس میندازم میگه بنداز

عزیزم من ک نمیدونستم همچین چیزیی ک شما میگی بنده ندیدم اطلاع نداشتم

باید قبلش خوب تحقیق کنی گلم. درسته کار مغازه دار اشتباه بوده ولی این وظیفه ماست که  تحقیق کنیم که سود جوها سرمون رو کلاه نگذارند و هیچ وقت سکه بی نام و نشون بدون ذکر اسم فروشنده و ....ندن دستمون.

برای طلا هم همینه من هیچ وقت بخاطر یکم ارزونتر نمیرم ا زجاهای نااشنا و بازار بخرم فقط از دو نفر خرید میکنم چون میدونم تو کار طلا هم تقلب هست 

طرف امروز طلافروشی زده سال بعد جمعش میکنه 

فقط و فقط از فروشنده های معتبر و کسایی که سالها تو این صنف هستن بخر

این شد تجربه برای دفعات بعد 

پک داره دیگ از تو جاش در نیوردم ک

رو پکش اسم مغازه دار اینا نیست مگه ادرسی اسمی چیزی

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....