2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

442 بازدید | 54 پست

غیر انتفاعی ثبت نام کردین یا دولتی؟لوازم تحریر گرفتین ؟دختره یا پسر؟چیکار می کنین برای صبح بلند شدن و برای صبحونه و ناهار چیکار می کنید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره دولتی ثبت نام کردم هنوز لوازم تحریر نخریدیم و خدا را شکر خودش فعلا سحرخیزه.

ما کلا سحرخیز نیستیم..حتی شوهرم.صبح بلنذ شم بعدش باید بخوابم..من خوابم کم بشه روانی میشم.باید خوابم جبران بشه..میترسم بیدارش کنم پسر کوچکم هم بیدار شه.

از الان دوهفته وقت داری عادت کنی زود بیدار شین

و اینکه معلم خیلی خیلی مهمتر از مدرسه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

دخترم میره سوم

عادت میکنی و بچه ات هم عادت میکنه ۹و نیم شد میخوابن بچه ها ک بتونن ۷صبح آماده باشن

من گاهی همون صبح خورشت رو میزاشتم با شعله کم بعد میخوابیدم تا ۱۱ 

امسال ک نوزاد دارم کارم مقداری سخت میشه موندم چطور پیش میره 

پارسال اولی داشتم.بعد کلی تحقیقات که چی بزارم؟ با توجه به بچه کوچیک که داشتم یه ادم آگاه و با سواد بهم گفت تو تهران بهترین جا نزدیکترین جاست. دولتی کنار خونمون نوشتم و انصافا از هرچی غیر دولتیه بهتره. شب ها زود بخوابید صبح راحت بیدار میشه. بعد از رفتنش هم دست به کار ناهارشو. حتی از شب قبل سبزی سرخ کن و تفت بده که صبح راحت سرهمش کنی وقتتو نگیره 

ما کلا سحرخیز نیستیم..حتی شوهرم.صبح بلنذ شم بعدش باید بخوابم..من خوابم کم بشه روانی میشم.باید خوابم ...

از الان سبک زندگی سالمو چهارتایی شروع کنید تا اول مدرسه‌ها همه عادت می‌کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من دخترمو میزاشتم مدرسه، برمیگشتم،، کارهای خونه رو میکردم، غذا رو اماده میکردم، حتی برنج دقیقه اخر د ...

چقدر خوبه..من سبک زندگیمون سحر خیزی نبوده.کم کم ده بلند میشدیم حتی پیش میرفت من میدادم دست راننده بعد میخوابیدم

2810