2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 54 پست
دختر من ساعت ۱،۲ خودش یه چرت میزد، منم همون موقع یه استراحت میکردم.شما هم پسرتون عادت بدین، یه ساعت ...

پسر من تو سن شیطنت و پیش فعاله نمیتونم تو خونه بیدار بزارمش شر بپا می کنه.کاش ی مهد بود پسرم میزاشتم.دلم میخاس ی مهد نزدیک بود ک پسرم میزاشتم.حداقل کارام انجام میدادم..خسارت زیاد بار اورده

متاسفانه من ادمی نیستم ب شرایط جدیدم عادت کنم این خیلی بده متاسفانه ک نووجود من هست.ب چیزی ک باهام س ...

خوب این که خیلی بده ولی یه خبر خوب اینکه:آدم خیلی موجود سرسختیه و خیلی راحت با شرایط کنار میاد فقط تمرین میخواد. یه راهی با توجه به شرایط خودت حتما پیدا میکنی. از فردا حتما شروع کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب بخونید کارای جدید انجام بدید ورزش کنید این همه کارایی که در روز آدم بهش نمی.رسه یه چیزی ببافید ...

هدفی براش ندارم.دلم مبخاد برم ورزش..ولی بار دور و بر خودمون نیست فقط دوس دارم میتونستم ی باشگاه برم

خوب این که خیلی بده ولی یه خبر خوب اینکه:آدم خیلی موجود سرسختیه و خیلی راحت با شرایط کنار میاد فقط ت ...

من ب شوهرم هم تو این هشت سال عادت نکردم چ برسه به چیزهاب دیگه.من بدنم و خانوادگی اینطوریه ساختاری تشکیل شده ک نمیتنونیم مثلا از خواب بزنبم کل ارگان بدنمون درگیر می کنه و بهممون میریزه.خوابمون باید زمان بندی خودش داشته باشه

هدفی براش ندارم.دلم مبخاد برم ورزش..ولی بار دور و بر خودمون نیست فقط دوس دارم میتونستم ی باشگاه برم

حتی تو خونه آهنگ بذارین و حرکات ایروبیک انجام بدین کلی روحیه‌تون عوض میشه برای برنامه ناهار و شامم یه لیست تهیه کنید بزنید رو یخچال از قبل می‌دونید غذا چیه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من ب شوهرم هم تو این هشت سال عادت نکردم چ برسه به چیزهاب دیگه.من بدنم و خانوادگی اینطوریه ساختاری تش ...

احتمالا شب دیر می‌خوابید بدنتون درطول روز خستس

به خاطر پسرتون هم شده باید خوابتون رو تعقیر بدین

حتی تو خونه آهنگ بذارین و حرکات ایروبیک انجام بدین کلی روحیه‌تون عوض میشه برای برنامه ناهار و شامم ی ...

میلی درست می کنیم و بستگی ب حوصله و زمان داره بخاطر همین طبق برنامه پیش نمیرم..قبلا اینطوری بوذم.ولی الان اصلا حال حوصله خونه ورزش کردن ندارم باید تو جمع گروهی باشم تا انرژی بگیرم

واقعا سخت شد . پس برو با یه مشاور و یه پزشک صحبت کن. حتما یه راهی داره.

من پارسال گفتم عادت می کنم ولی همونم کل سال سختم بود،حتی یکی دوبار حوصلم نشد پاشم بیدارنشدم سرویس بفرستم

پسر منم امسال اول هست همه چیز گرفتم جز کفشاشغیرانتفاعی می‌رهسال پیش پیش دبستانی رفت اذیت نکرد بچم

من پارسال و کیف بهترین مارک گرفتم استفاده نشد البته کفشش چند ماه فقط سرجمع پوشبد..امسال کیف و کفش و جامدادی داشت نگرفتم پاک کن هم زیاد داشت ولی با اینحال فانتزی با مداد تراش گرفتم وگرنه داشت.دختر منم غیر انتفاعی گذاشتم.ی لیست دادن براش گرفتم

احتمالا شب دیر می‌خوابید بدنتون درطول روز خستسبه خاطر پسرتون هم شده باید خوابتون رو تعقیر بدین

ساعت تقریبا  دو شب میخابیم..کلا بدن من زود خسته میشه و تحلیل میره نمیتونم فعالبت زیاذی برم.واسه همین نوبت دکتر گرفتم برای هفته بعد اگه بشه ی دکتر رماتیسم برم.بدن من درحال نرمال به ۱۰ساعت خواب احتباج داره با خواب روز..کمتر از هشت ساعت بشه کلا بهم میریزم دیگه روزم تعطیله

اخه اینطوری که برای همتون خیلی سخت میشه. باید یه فکر اساسی بکنید

میدونم ولی باید بچه ها بزرگتر بشن تو سن مدرسه ک رسیدن شاید عادت کنم.بهرحال چند سال دیگه هم پسرم هم دخترم هردومدرسه ای هستن.مطعنا سیستم تغییر میکنه اگه همسر همراهی کنه

2810