2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 54 پست
دخترم میره سومعادت میکنی و بچه ات هم عادت میکنه ۹و نیم شد میخوابن بچه ها ک بتونن ۷صبح آماده باشنمن گ ...

من غذام زودپزیه نمیشه گذاشت اینطوری زیرش کم کرد وقتی شروع می کنم باید تموم کنم.موندم شب بزارم فقط .چون صبح باید بخوابم😖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من غذام زودپزیه نمیشه گذاشت اینطوری زیرش کم کرد وقتی شروع می کنم باید تموم کنم.موندم شب بزارم فقط .چ ...

میتونی شب قبل درست کنی منم همین تصمیم رو دارم 

بعد صبح بخواب بچه اومد انرژی داشته باشی باهاش درس کار کنی

پارسال اولی داشتم.بعد کلی تحقیقات که چی بزارم؟ با توجه به بچه کوچیک که داشتم یه ادم آگاه و با سواد ب ...

من غیر انتفاعی نزدیک بود هم ی مدرسه خوب بود ک تعریف میدادن هم نزدیکترین جا بود.همینجا گذاشتم.ولی چون اگاهی ب محیط و معلم و مذیرا ندارم ی کم استرس دارم.غذا هم اجتمال زیاد شب بزارم.صبح احتمالا بخابم نمیتونم از خوابم بزنم سخته

از الان سبک زندگی سالمو چهارتایی شروع کنید تا اول مدرسه‌ها همه عادت می‌کنید.

سعی دارم ک هفته اخر زود بلند شم عادت کنم.ولی بلند شم فقط بخاطر دخترم بعذش میخوابم.نمیتونم از خوابم بزنم.شب زود خوابیدن سختتر از صبح بلند شدنه

من غیر انتفاعی نزدیک بود هم ی مدرسه خوب بود ک تعریف میدادن هم نزدیکترین جا بود.همینجا گذاشتم.ولی چون ...

کار خوبی کردی جای نزدیک ثبت نام کردی.  شب ها زود بخوابید صبح زودم بیدار میشید. ببین خودت کم کم روال کار دستت میاد.  منم نگران بودن ولی الان راحت شدم

سعی دارم ک هفته اخر زود بلند شم عادت کنم.ولی بلند شم فقط بخاطر دخترم بعذش میخوابم.نمیتونم از خوابم ب ...

وقتی عادت کنین می‌بینین چقدر حالتون خوبه و چقدر دیدتون به دنیا عوض میشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خودت؟از الان دیگه جدی بگیر نگذار صبح مدرسهاز الان ظهر نخواب که شب زود بخوابید بچه اگه صبح خسته باشه ...

سخته.نمیدونم چطور زود بخوابونم .باید تو بطنش برم ک بتونم کنار بیام.پارسال اصلا کنار نیومدم با صبح زود بیدار شدن فقط میخاستم بگذره تموم شه راحت شم 

چقدر خوبه..من سبک زندگیمون سحر خیزی نبوده.کم کم ده بلند میشدیم حتی پیش میرفت من میدادم دست راننده بع ...

نه من بیدار بشم ، دیگه خوابم نمیبره.

گاهی شوهرمم میبردش، ولی بازم منم بیدار میشدم.

دخترم وقتی خوابش میومد، به من میگفت ، اره تو من میزاری و میای میخوابی، من بیچاره میرم مدرسه.

اینجوری میگه، دیگه اصلا خوابم نمیبره.

خیلی برامم مهمه وقتی میاد غذا حاضر باشه

کار خوبی کردی جای نزدیک ثبت نام کردی. شب ها زود بخوابید صبح زودم بیدار میشید. ببین خودت کم کم روال ...

متاسفانه من ادمی نیستم ب شرایط جدیدم عادت کنم این خیلی بده متاسفانه ک نووجود من هست.ب چیزی ک باهام سازگار نباشه نمیتونم عادت کنم و کناربیام

وقتی عادت کنین می‌بینین چقدر حالتون خوبه و چقدر دیدتون به دنیا عوض میشه.

بیدار شم ک چی بشه برای بعدش برنامه ندارم.من ی مادرخونه دارم ی کسب و کار راه انداختم اصلا پیشرفت نکردم وگرنه سحر خیز بودن ی انگیزه میخاد

سخته.نمیدونم چطور زود بخوابونم .باید تو بطنش برم ک بتونم کنار بیام.پارسال اصلا کنار نیومدم با صبح زو ...

دختر من ساعت ۱،۲ خودش یه چرت میزد، منم همون موقع یه استراحت میکردم.

شما هم پسرتون عادت بدین، یه ساعت چرت بزنه

بیدار شم ک چی بشه برای بعدش برنامه ندارم.من ی مادرخونه دارم ی کسب و کار راه انداختم اصلا پیشرفت نکرد ...

کتاب بخونید کارای جدید انجام بدید ورزش کنید این همه کارایی که در روز آدم بهش نمی.رسه یه چیزی ببافید یا بدوزید یا درست کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
2810