2777
2789
عنوان

نمیدونم پسرموبازببرم دکتریانه

47 بازدید | 3 پست

دوره بارداری من به نرمال ترین حالت ممکن گذشت یعنی حتی یادم نمیادیه سونویا آزمایشم کوچیکترین مشکلی داشته بودولی هرماه وهرهفته میرفتم پیش متخصص که تویه شهردیگه فقط واسه اینکه تویه بیمارستان خصوصی یه زایمان خوب داشته باشم اخه شهرخودمون فقط یه بیمارستان دولتی که بهش میگن کشتارگاه داره همه چی خوب بود دکترمیگفت شرایطط واسه زایمان طبیعی عالی ولی درد زایمان پیدانمیکردم سی ونه هفته وچهارروز بودم که کیسه آبم ترکیدتارسیدم بیمارستان سزارین شدم بچه مدفوع کرده بودرفته بودتوریه هاش باعث عفونت شد وضربان قلبشم کم شده بود دوهفته بستری شدخیلی روزای بدی بودخداپسرمونو دوباره بهمون دادوقتی مرخص شدخداروشکر دیگه هیچ مشکلی نداشت ولی اکوقلب که گرفتن گفتن یه سوراخ ریزداره که همونجا بیمارستانم گفت چون خیلی کوچیک خودبه خودبسته میشه ولی ماپیش بهترین پروفوسورقلب اطفال استانم بردیم که به قول شوهرم اصلامشکل حسابش نکرد گفت این یه سوراخ که تودوره جنینی همه بچه هادارن بعضیاموقع تولدبسته میشه بعضیاچن وقت بعد خودش خوب میشه گفتم چند درصدگفت نودوپنج درصدولی من ازین نگرانم که گفت شیش ماه دیگم بازچک بشه حالا شوهرم ازهمه دکترافراری شده به خاطر دوران بارداریم

میگه وقتی همه چی نرمال بچه حالش خوب چرا بازبریم ولی من همش استرس میگیرم که نکنه بهتره ببریمش پیش متخصص اطفالام که میریم موقع معاینه میگن همه چی خوب

ببرش یبار دیگه بزار خیالت راحت بشه.خدای نکرده بسته هم نشده باشه نگرانی نداره فکر کنم یه دارو میدن خو ...

من کلی تحقیق کردم معمولا یک سالگی دوسالگی بسته میشه الانم ببرم خدایی نکرده کامل بسته نشده باشه بازمیگه شیش ماه بعدمیگم یهوبزارم همون موقع برم نمیدونم چیکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید