2777
2789

من سوره یس رو برای سلامتی امام زمان خوندم و جواب گرفتم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                 / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدیث کسا هم و غم و رفع میکنه سوره ی یاسین هم به نیت ۵تن بخون من از دعای ناد علی ۷بار مواقع مهم حاجت گرفتم صدقه به نیازمند واقعی هم خیلی خوبه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

از فردا جمعه تا پنج شنبه به مدت ۷ روز سوره یاسین بخونید 

یک ختم دیگ اینکه ۳ تا سوره اولی یاسین ۳ مرتبه بخونید و ادامه بدید تا آیه سلام قولاا من رب رحیم اونم ۱۰ مرتبه بخونید و ادامه تا تمام بشه 

اگر به حاجتت رسیدی برا منم دعا کن 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
۴۰روزه ؟

نه یه کاری داشتم جور نمیشد گفتم نیت کردم سه تا برا سلامتی امام زمان هدیه میکنم یکیشو الان میخونم و دو تای دیگشم بعد حل شدنش.  الان که شد همین الان اخری رو خوندم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                 / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./
چندروزه هر کدوم ؟

همین یه روزه بخون یاسینو فقط هروقت تونستی یه بار بخون

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮