2777
2789
عنوان

حاجت داری از این جمع بزرگ جانمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۵۰تا میفرستم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
۱۰۰۰ تاالتماس دعا

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
من ۵۰تا میفرستم

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
هرسال به لطف خدا و با همت عزیزان چند دور ۳۱۳ هزارتایی صلوات ختم می شود و هزاران نفر همصدا هستند.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

۳۱۳ صلوات سهم من التماس دعا

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

@queenمریم @yalda__ya @امیدبخدادارممم

سلام عزیزم ، ممنونم که یادم کردی ، الهی خیر دنیا و آخرت نصیب قلب پاک و مهربونت بشه ، انشاالله هرآنچه تو دلته به قشنگ ترین شکل ممکن اجابت بشه🤲 

۳۱۳ تا صلوات فرستادم ، التماس دعا برای خوشبختی و موفقیت دخترم مهسا🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
@بخشاینده @ssoghra @alaae @شهرآورد

سلام

ممنونم که به یادم بودید❤️

سهم من ۵۰۰ تا

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)