2777
2789
عنوان

شمام از این مادرشوهرا دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 42 پست
من خالم اینجوریه ، مثلا یچی گم میکنه هی آروم بالا و پایین رو نگاه میکنه ( که مثلا ما بشنویم) بعد هی ...

خدا حفظش کنه مادرشوهرت رو....باریک الله به تو که عروس خوبی هستی براش و قدرشناسی ....کیف میکنم همچین مادرشوهرایی رو میبینم.خدا برای هم نگهتون داره تا آخر همینجوری بمونین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بخاطر برادرشوهر مجردم نمی‌ریم ....طبقه بالای خونشون هستیم ...دوسال اومدم پیششون شاید سه بار دعوت ...

مادرشوهر من معتقده من بی کلاس و دهاتیم و اونا باکلاس و پولدار

چندساله ازدواج کردم تا حالا یه ناهار و شام دعوت نکرده سالی دو سه بار میریم یه کم میشینیم و میایم

خونش هم اکثرا ناهار و شام مهمون داره و شلوغه اما چون من دهاتی و بدلباسم منو قاطی فامیل خودش نمیکنه

مادرشوهر من معتقده من بی کلاس و دهاتیم و اونا باکلاس و پولدارچندساله ازدواج کردم تا حالا یه ناهار و ...

ههععععی ...کی می‌خوان بفهمن انتخاب پسرشون هستی و همینکه زندگی خودتون رو دارین ...همون بهتر رفت و آمد نکنین.

کاش آدما یکم با هم مهربون تر بودن ،کاش انسانیت داشتن 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدا حفظش کنه مادرشوهرت رو....باریک الله به تو که عروس خوبی هستی براش و قدرشناسی ....کیف میکنم همچین ...

الهی فدااااات مهربون🐣❤ من ۱۲ ساله عروس این خانواده هستم باور کن بااور کن حتی یکبار بهم بی احترامی نکرده ،یبار نشده بیاد خونم و قبلش زنگ نزنه!!  سالهای اول تو یه ساختمون بودیم هروقت با همسرم بحثم میشد میدوویدم خونه پدر شوهرم مادرشوهرم، دفعه سوم که اینکارو کردم گفت شرمنده نمی ذارم بیای تو باید بری تو خونه خودت و همین الان حلش کنی، همونجا یکمم گوشمو تکون داد،😂😁( ببین چقدر عقل و شعور، باور کن ازون موقع دیگه بحثممم نشد با همسرم، آدمی خوب رو اگه ببینه همیشه میگه 

یه بار جلوی همسرت بگو ما برداشتیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
راستش حرفاش دیگه برام بی اهمیت شده

من قبل حاملگیم میفهمید پریودم دستشو میزاشت رو شکمم که مثلا نگرانمه ....گهگاه غذا میفرستاد..توی همین نی نی سایت چقدررررر ازش تعریف میکردم میگفتم شانس آوردم ...مادر ندارم مثل مادرمه . 

از وقتی حامله شدم زمین تا آسمون تغییر کرد،دیشب اومده میگه نخودی چیکار داره بیاد توی این دنیای کثیف😳خب این حرف یعنی چی .

کل سیسمونی رو‌خواهرم کمک کرده به شوهرم ...اومده اتاق بچمو نگاه می‌کنه میگه چند خریدین فلان چیز رو .. شوهرم گفت فلان قیمت ..میگه یدونه خاله داره چرا تو بخری 

زنیکه تو‌ یدونه ش.ورت برای بچم نخریدی ....اومدی گفتی خبر حاملگی دادی شیرینیش کو ،برام انگشتر طلا بخر ...یعنی بقران قسم دهنش بازه فقط ،خودش هیچی هیچییییی،فقط سرشو کرده توی زندگی من و انتظار بیخود داره ،شوهرم بهش یه تومن شیرینی داد با همون پول اومد کنارمون یه تومن ساک بچه خرید ..بازم بقران تشکر کردم ،برگشت گفت پول خودتون بود

الهی فدااااات مهربون🐣❤ من ۱۲ ساله عروس این خانواده هستم باور کن بااور کن حتی یکبار بهم بی احترامی ن ...

خدا نکنه ...🫂♥️

باریک الله بهش ...خانم فهمیده ای هست ..خدا برای هم حفظتون کنه ،اینجور آدما دور آدم باشه ،ادم دلش قرص میشه .

وقتی آدم نخاله دورت باشه اونم شهر غریب دهنت سرویسه.

خدا خودش بهم رحم کنه ،زودتر جدا بشیم بریم سر خونه زندگی خودمون

خدا نکنه ...🫂♥️باریک الله بهش ...خانم فهمیده ای هست ..خدا برای هم حفظتون کنه ،اینجور آدما دور آدم ب ...

فدایت❤

چرا چی شده؟ تو یه ساختمونی باهاشون؟ بیشتر توضیح بده گلم اگه میتونی

[QUOTE=352448123] فدایت❤چرا چی شده؟ تو یه ساختمونی باهاشون؟ بیشتر توضیح بده گلم اگه میتونی 

اره گلم ...توی یه ساختمون هستیم ...

خیلی اذیتم از دستش ...مخصوصا توی دوران بارداریم ...یعنی یه کارایی می‌کنه...سیصدبار گفتم برق قطع میشه من لخت میخوابم درم رو نزن..(چون خیلی گرماییم) ...لامپا خاموشه یعنی من خوابم دارم استراحت میکنم ...در میزنه میگه پاشو نخواب ...میگم من شبا خواب ندارم حالم خوب نیست سه ساعت غروبا میخوابم میگه حوصلم سر رفته ..اومدم بیدارت کنم ....در رو باز نمیکنم بقران دستگیره رو کم مونده بود بشکنه ،میگه باز نکنی کلیدساز میارم .دیگه بخوام از این کاراش بگم فشارم میره بالا.

من قبل حاملگیم میفهمید پریودم دستشو میزاشت رو شکمم که مثلا نگرانمه ....گهگاه غذا میفرستاد..توی همین ...

اینکه گفت چیکار داره بیاد تو این دنیای .... رو دوس نداشتم ، این همه امید و ارزویی که یه مادر داره رو با یه کلمه ب گند می کشه! من حس میکنم از نوع گفتنت و تعریفت که یه اختلافی باید باشه و یا بهش خط میدن ، آخه این چیزا رو وقتی میگن یا نوع خریدی که گفته یه خاله داره( اینا میتونه از حسادت باشه، بعد میگیم آخه حسادت به چی؟؟؟؟؟ یا انگار از شما بد بهش میگن یا حرف کسی جابجا میکنه ، همه ی اینا رو دقت کن 

[QUOTE=352448525] اینکه گفت چیکار داره بیاد تو این دنیای .... رو دوس نداشتم ، این همه امید و ارزویی که یه مادر داره رو .. 

نمیدونم دردش چیه ...خیلی دلم شکست بابت حرفش ..چون احتمال زایمان زودرس دارم 

خودش افسردگی شدید داره ..قبل حاملگیم باهم خیلی می‌رفتیم بیرون خیییییییلی ،میگفت دستت درد نکنه تو منو مجبور میکنی بیرون رو ببینم ..باهم می‌رفتیم بستنی میخوردیم ..خیلی بهم می‌رسید ....از وقتی حامله شدم گیر داده به من ،میدونم افسردگی شدید داره ولی صبر منم حدی داره من خیلی بقران مراعات حالشو میکنم ...از بس بهم انگ زد که تو فقط استراحت میکنی بچه باید جاش سفت بشه منو میبرد بیرون به کمرم میزد لکه بینی افتادم بخدا ....دیگه دید چندبار گفت بیا بریم بیرون گفتم نه ،اذیت هاش شروع شد ،حرفاش ،بی محبتی هاش...نمی‌فهمه شرایط من با قبل فرق داره ...یعنی با این شکم یکم لفت بدم در رو براش سه ثانیه دیرتر باز کنم در رو از جاش میکنه

2810