2777
2789
عنوان

شمام از این مادرشوهرا دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 42 پست
باز نکنی کلید ساز میارم😳😂😂 باورم نمیشه آخه چراااااا

بقران قسم ،من می‌دونم باز نکنم میاره،ازش برمیاد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر شوهرت در قید حیاته؟

اره ...کل زندگی روی دوش اونه.....از خرید بگیر تا آشپزی 

پدرشوهرم میبینه این ماه آخری من حالم خوب نیست غذا گذاشته بود برام ...اومد پایین دید غذا سفارش دادیم گفت بابا غذا گذاشته بود براتون گفتم دستش درد نکنه خدا خیرش بده بیاره میزارم برای شبم ...گفت ببینم چی سفارش دادین دیگه نیارم براتون ..گفتم نیار مامان جان باشه برای شب خودتون ...من شب خودم یه چیزی درست میکنم ....نیاورد 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خانوم عزیز ناراحت از مادر شوهر نباشین البته فقط از این حرفاش بقیش رو کاری ندارم این حرفها شروع علائم آلزایمر هست خودش جابجا می‌کنه ولی یادش می‌ره بعدشم سوظن پیدا می‌کنه به بقیه و هر روز هم بدتر میشه بهتره از الان برید برای درمانش اقدام کنین و دارو مصرف کنه تا روند بیماریش کند بشه وگرنه هم خودش عذاب می‌کشه و هم شماها به دردسر میوفتید چون به هر حال مادر هست و حق به گردن بچه هاش داره 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️
اینجوری نشنیده بودم اصلا شوکه شدم 😅بعد رفتار همسرت با مادرش؟ در کل مامانی هست یا نه ؟

وااااای واااااای ،اگه شوهرم نپخته و‌خام بود بقران دهنم سرویس میشد ......فکر کن بقدری پشتمه ،بقدری اجازه دخالت نمیده ،بازم اینجوریه ،وای بحال اینکه شوهرم دهن بین بود یا مامانی و‌بچه ننه بود من رسماً به فنا رفته بودم 

فکر کن شوهرم مستقیم خواهش کرد ازش این یه ماه رو در خونم رو نزن ....میبینی چراغ خاموشه یعنی خوابه ....آخه یه نفر با چه زبونی چجوری باید بگه تا طرف بفهمه ....حتی میگه چرا میخوای ببری بیمارستان خصوصی ،شوهرم گفت پولشو خودم میدم ،دخالت نکن لطفا توی اینجور مسایل 

اون اوایل سر مانتو پوشیدنم میخواست دخالت کنه ،شوهرم گفت زنم خودش مراعات می‌کنه منم شوهرشم تاییدش میکنم ،اینجور مسایل به خودمون مربوطه 

هر کی باشه میشینه سر جاش ...ولی متاسفانه تا تخت خوابمم میره ...منم نمیخوام دلشو بشکنم ...فقط سکوت میکنم ...سعی میکنم اخم و تخم نکنم تندی نکنم میگم مریضه ...ولی تنها سرگرمیش شده دخالت و اذیت کردن من .

اره ...کل زندگی روی دوش اونه.....از خرید بگیر تا آشپزی پدرشوهرم میبینه این ماه آخری من حالم خوب نیست ...

خدا نگهش داره ،، خیلی تغییر رفتار داره مخصوصا از روز بارداری= با توجه ب حرفای خودت ،،، برای من قابل تحمل نیس ولی انگار طبق حرف خودت افسردگی داره شاید بنده خدا، آخه این لذت شیرینی نوه و برعکس این نوع رفتار!! نمیدونم چی بگم فقط ب خودت بگم که نذار شرایط روت تاثیر بذاره و تو این موقعیت دیگه رها کن این چیزارو تا ب امید خدا فرشته زیبا بدنیا بیاد😍😍 من ازین کلمه بدم میاد که ب کسی بگم با سیاست رفتار کن ولی متاسفانه خیلی جاها بکار میاد، بعد از زایمان و یکم جون گرفتن نوزاد؛؛ یه فکری کن و تصمیم درست، البته ب امید خدا تا اون موقع رفتارش عوض بشه ، یکم مهلت بده

خدا نگهش داره ،، خیلی تغییر رفتار داره مخصوصا از روز بارداری= با توجه ب حرفای خودت ،،، برای من قابل ...

دورت بگردم .....منم سعی میکنم آروم باشم چون فشارم میره بالا ....

درست میگی عزیزم ،ممنون از دلداریت.

از خدا می‌خوام به قلب مهربونت آرامش و به تنت سلامتی بده ...من هیچکسو ندارم جز یه خواهر که کیلومترها ازش دورم ،باهاش دردودل میکنم بعد عذاب وجدان میگیرم ،میگم چرا اونم اذیت بشه ....چقدر خوبه نی نی سایت آدمایی مثل شما داره ،ادم دردودل می‌کنه یکم سبک میشه .

ممنونم ازت 🫂♥️

من یه مادر شوهرم دارم که..........

12 سال قبل وقتی عقد کردم چند روز بعد رفتم خونشون یه اتاق داشتند رفتم اون تو نماز بخونم اومد بالا سر من دست به سینه ایستاد تا من نمازم تموم شد رفت بیرون

به شوهرم گفتم گفت آخه قبلا نوه خالم از کمدش دزدی کرده بود چشمش ترسیده

12 ساله میرم خونشون نمازم قضا بشه نمیخونم ولی تو اتاقشونم نمیرم

نه از شوهر آوردیم نه از مادر شوهر

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
وااااای واااااای ،اگه شوهرم نپخته و‌خام بود بقران دهنم سرویس میشد ......فکر کن بقدری پشتمه ،بقدری اج ...

خدارو شکر شوهرت پشتته، با چیزایی که گفتی دقیقا برعکس میشد ب فنا میرفتی ب قول خودت😅، اینکه گفتی هواتو داره یاده یچی افتادم 

دختر خالم ازدواج کرده بود اونا هم تو یه ساختمون بودن، بعد هر وقت میرفت بالا خونه مادر شوهرش جارو بدست میگرفت ظرف میشست، کلا دیگه، البته ناراضی نبود میگفت خودم کمک میکردم انصافا اونا هم یکم بی مراعات بودن دو سه بار خودم شاهد بودم ( یروز خونه مادر شوهرش بودم یهو شوهر دختر خالم اومد خونه دید جارو تو دسته خانمشه،، جارو رو گرفت و رفت جلو مادرش گفت مگه کلفت اوردید!!! حالا جلو مااااا،،، یعنی کیف کردم بنده خدا مادرش گفت خودش برمیداره جارو، اونم گفت دیگه اینکارو نمیکنی

دورت بگردم .....منم سعی میکنم آروم باشم چون فشارم میره بالا ....درست میگی عزیزم ،ممنون از دلداریت.از ...

ای جااااان ای جاااااااانا منم خواهرت🐣 نگا جوجوام🙆‍♀️ قربونت برم مهربونی از خودته❤❤❤❤❤

خدارو شکر شوهرت پشتته، با چیزایی که گفتی دقیقا برعکس میشد ب فنا میرفتی ب قول خودت😅، اینکه گفتی هوات ...

😂😂😂😂دمش گرم .....

باور کن من آدمی هستم که میگم توی دعوا و بحث و دلخوری یه طرفه به قاضی نباید رفت ،دو طرف مقصرن 

ولی توی دوران حاملگیم کاری با من کرده که کلا این نظریه رو گذاشتم زیر پام .....آخه من هیچچچچچ کاری باهاش ندارم ،بی احترامی نمیکنم ،بجز وقتایی که خوابم در رو دیر باز میکنم تا لباس تنم کنم چون با حالت سکته میپرم از نحوه ی در زدنش شاید توی میمیک صورتم ناراحتی باشه ....بازم شوهرم نیست میاد خونه میبینه دارم چرخ کرده بسته بندی میکنم میگه پاکتت از این سایز کوچیکا بگیر بزار بیشتر بیاد بالا صرفه جویی بشه ...نمیگم بتوچه ،میخندم میگم آدم خودشو گول بزنه ؟؟؟میگه دونفر هستین بسه تونه...ما توش سویا چرخ میکنیم زیاد میره ..بازم هیچی نمیگم میگم ان شاالله سری بعد،تا بحث و دلخوری نکنم ...میره از خونش میاره برام میگه‌ تو اینا بریز ...میبینم از این کوچیکا یه مشت هم جا نمیشه مجبور میشم دوبسته در بیارم موقع آشپزی کردن ...چون میپزم برای دو وعده م که شبم داشته باشم سرپا نباشم ...

من خیییییییلی خیییییییییلی زیر سیبیلی رد میکنم حرفا و کاراشو ...ولی خط قرمزم خواهرمه ...بازم به خداوندی خدا چیزی نگفتم ،گفتم بنده خدا کم نزاشته تا الان ،برای بچه ای که دنیا نیومده طلا خرید ،کمد و فرش و ... دیگه چیکار کنه ؟میگه یدونه خاله داره وظیفشه...میخواستم بگم بحث وظیفه باشه خودتون تا الان چیکار کردین ...از اول خواستگاری یه ریال خرج نکردن هر کار کرده شوهرم کرده برام ...بازم قبل بارداریم میگفتم مادرمه شهر غریب کسیو ندارم ،دست و پاشو روغن میمالیدم ماساژ میدادم ...خودم میگفتم بیا پیشم تنهام ...خب الان شرایطم فرق کرده ،یکم رعایت کن بزار بسلامت بارمو زمین بزارم ،چرا هر روز میای یه چیزی میگی جیگرم خون میشه ...من خییییییلی صبورم بخدا...خدا صبرمو بیشتر و بیشتر کنه فقط

ای جااااان ای جاااااااانا منم خواهرت🐣 نگا جوجوام🙆‍♀️ قربونت برم مهربونی از خودته❤❤❤❤❤

عزیزمی ،خدا حفظت کنه ،قلب مهربونی داری ،خدا به دل آدما نگاه می‌کنه ،از خدا برات بهترینا رو میخوام 🫂♥️