2777
2789

دیشب گفت بیا تحویلم بده فردا چون شکایتم کرده میترسم همینطوری تحویل بدم بگم بیا همون دادسرا که شکایت کردی اونجا تحویل بدم شکایتشم پس بگیره بهترنیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که قضیه رو نمیدونم ولی تو کلانتری جایی تحویل بده یه صورت جلسه رسمی که آره تحویل گرفتم امضا کنه

مرسی عشقم 

جریان اینه شوهر ساده من گوشی برام خریده بدون کارتون بعد من یکماهه استفاده کردم که دیشب گوشیم زنگ خورد که صاحب گوشی بود فهمید که منم گوشیو خریدم گفت همینطوری بیا تحویل بده گفت شکایتم کردم میترسم همینطوری بدم بره شکایتم پس نگیره چون سیمکارت به اسم مادرمه گناه داره اصلا بهش نگفتم بگم میریزه بهم

مرسی عشقم جریان اینه شوهر ساده من گوشی برام خریده بدون کارتون بعد من یکماهه استفاده کردم که دیشب گوش ...

مطمعنی شوهرت خریده؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
از ایشون دست نوشته بگیرید و دو نفر شاهد بذارید و از سریال جعبه و کارت ملی ایشون عکس بگیرید

اخه شکایتم کرده من میگم بریم همون دادسرا مقابل اونا گوشی رو بدم وشکایتم پس بگیره

اعتماد نکن ،برو جای معتبر تحویل بده امضا اثر انگشت هرچی لازمه تا فردا برات دردسر نشه 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
مرسی عشقم جریان اینه شوهر ساده من گوشی برام خریده بدون کارتون بعد من یکماهه استفاده کردم که دیشب گوش ...

از کجا میدونی صاحب گوشی بوده ؟ برو کلانتری یا دادسرا ، اگه قبول نکرد مطمئن باش یه ریگی به کفشش هست ، شماره تو رو از کجا داشت که زنگ زد ؟🤔

بله من پول گوشیم حدود یک تومن جمع کرده بودم اومد ازم گرفت نمیدونستم بدون کارتونه

خب برید ب فروشنده بگید شما هم شکایت فروشنده رو بکنید 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

آها.از نظر قانون،اون باید مدرک بیاره که اصلا گوشی مال اون بوده.باز فردا یه صاحب دیگه براش پیدا نشه.

از کجا میدونی صاحب گوشی بوده ؟ برو کلانتری یا دادسرا ، اگه قبول نکرد مطمئن باش یه ریگی به کفشش هست ، ...

گفت استعلام گرفتن این خط روشن توگوشی حتما بهش دادن آدرس خونه مادرمم دادن گفت فردا بامامور میام

2810