2777
2789
عنوان

فردا میخوام برا اولینبار تنهایی

128 بازدید | 14 پست

رانندگی کنم خیلی استرس دارم اولینبار ننهایی خوب رانندگی کردین چطور بود 

تجربه ای دارین بگین استفاده کنم دخترمو میبرم کلاس خیلی وقته میخوام تنهایی خودم رانندگی کنم جرات نمیکنم وگرنه تاحدودی راه افتادم تمرین داشتم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین تو میتونی مطمئنم خوب رانندگی میکنی چون بچت پیشته و برات خیلی مهمه👍🏻

وای ممنون خیلث انرژی مثبت گرفتم قربونت برم مرسی 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

تو عالییی هستی،،، ماهر ترین راننده ای هستی که دیدم

وای خدا چقد مهربونی شمااااا منو ندیده نشناخته اخه چراااا مرسییییی 

خیلی حرفا میشنوی بعضیاام کمکت میکنن سعی کم جایی نخوای پارک کنی که سخته یا اگر میخوای آروم بری بیا کنار تا بقیه رد شن

هر چی گفتن فقط جواب نده

سعی کن روز اول که میدی تنهایی ساده تر ارایش کن و روسری بپوش چون اینجوری کمتر اذیتت میکنن

جایی که دیدی دارن یواش میرن فاصله اتو با نفر جلو رعایت کن

حواست باشه مدام ترمز نگیری و و یه هو ام ترمز نگیری این دو تا از پشت بهت میکوبن

خیلی حرفا میشنوی بعضیاام کمکت میکنن سعی کم جایی نخوای پارک کنی که سخته یا اگر میخوای آروم بری بیا کن ...

ممنون از یاداوری های قشنگت حتما یادم میمونه عزیزم 

اگه جایی استرس گرفتی فلاشر روشن کن بزار بدونن یه مشکلی ماشین داره راه بدن بهت بری 😂.. و استرس نداشته باش برو یه جای خلوت تا میتونی دور بزن 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
اگه جایی استرس گرفتی فلاشر روشن کن بزار بدونن یه مشکلی ماشین داره راه بدن بهت بری 😂.. و استرس نداشت ...

ممنون روش خوبیه   نه وقت دور زدن ندارم یه مسیری باید ببرم دحترمو کلاسش با همسرم خیلی رفتم ولی تنهایی نرفتم دونفره با دخترم هم ذوق دارم هم استرش

2810