2777
2789
پایم ضعیفه میخوام بمونم برم کلاس چون اگه برم باز نمراتم کم میشه سرکارم دوست دارم برم

😐😐😐😐😐😐😐 چی میگی تو ای بابا 

خب بشین دهمو محکم بخون تابستون دهم به یازدهم هم داری اونو هم بخون 

حالا هم برو سر درس مشقت

رفتم جواب نمیدن

آموزش و پرورش هم رفتی؟

نمیدونم خب کسایی که شغلشون تو همین محیطه بیشتر میدونن یه مدیری معلمی چیزی پیدا کن ازش بپرس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایم ضعیفه اگه برم باز نمراتم کم میمونه

برو مدرسه مرخصی تحصیلی بگیر ، یا وقفه در تحصیل ، کلاس ها رو غیر حضوری بردار ، یعنی فقط برای امتحان ها میری . 

من خودم دوسال مدرسه نرفتم ، البته مریض بودم و دلیلم موجه بود ، یکی دیگه رو هم میشناسم یک سال به خاطر شرایط خانوادگی نتونست بره مدرسه . از مدرسه بپرس خودشون راهنمایی میکنن .

میتونم بپرسم سر چه کاری میخوای بری هنوز بچه ای که😐 تابستون میخوندی خب درست رو

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

اگه نری، پشتت باد میخوره و دیگه نمیری ، میشی یه ادم کم سواد تو این زمونه. 

خودتو گول نزن، اگه میخواستی پایه‌تو قوی کنی، تابستون اینکارو میکردی، 

قشنگ از اول مهر برو مدرسه، بیشتر تلاش کن، اگه بقیه یه درسو ۱ساعت میخونن، تو دوساعت بخون

از دبیرات کمک بگیر، مثلا برای هر فصل جدید درس ریاضی از دبیرش بپرس پیش‌نیازش چیه، قبل از شروع تدریسش، شما پیش‌نیاز اون درسو مرور کرده باشی. 

تو این دوهفته هم که مونده به سال تحصیلی، درسای پارسالتو مرور کن. بابرنامه‌ریزی میتونی. 

میشه بگی اون کسی که برای شرایط خانوادگی نرفته دقیقا چیکار کرده

نمی دونم والا . دیگه مدرسه و مدیر و معاون خودشون از شرایط اون بنده خدا خبر داشتن . یا ثبت نام بوده و نرفته و اون پایه رو افتاده ، یا کلا براش وقفه در تحصیلی چیزی رد کردن . 

ولی از من می‌شنوی مدرسه رو برو ، چون یک سال نری کلاااا از حالت درس خوندن خارج میشی ، من خودم خیلی درس خون بودم ، چند وقت که مدرسه نرفتم بعدش برام سخت بود درس خوندن ، هنوز هم به روال قبل برنگشتم 

2810