2777
2789
عنوان

تجربه سفر کربلا در عید نوروز

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست
الهی خیر ببینید

فداتشم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید ببخشید من اتفاقی یه تایپکی از شما خواندم که گفته بودید برای کارمندی دادگستری قبول شدید 

یه سری سوالاتی دارم ممنون میشم جواب بدین 

میخواستم بپرسم سخته قبول شدنش ؟ 

اگه از همین ترم اول خوب بخونم میتونم کارمند دادگستری بشم ؟

من ترم اول حقوقم امسال و خیلی نگران آینده شغلی هستم 

کارمندی فکر کنم از وکالت بهتره چون حقوقش تضمینیه دیگه 

سلام خوبید ببخشید من اتفاقی یه تایپکی از شما خواندم که گفته بودید برای کارمندی دادگستری قبول شدید می ...

بعد اینکه ازمونش هر سال برگزار میشه ؟ 

به نظرتون حقوق اینده ای داره ؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم 💙

بعد اینکه ازمونش هر سال برگزار میشه ؟ به نظرتون حقوق اینده ای داره ؟ببخشید اینقدر سوال پرسیدم 💙

سلام حقوق آینده ای نداره 

من مدرس دانشگاه هم هستم در رشته حقوق همیشه به دانشجویان میگم 

من از کارمندی راضی ام ولی باید بدونی بی نهایت سخت و پر تنش و‌پر ازززززززز استرسه 

میتونی برو رشته دیگه که جذب آموزش پرورش بشی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

عزیزم تاپیک قفل شد! میخواستم بگم مورد سومی که گفتید به تجربه من خیلی نزدیکه...من برادرم خیلی زود ترک تحصیل کرد از طرفی پدرم معتقده من خیلی باهوش و با استعدادی. اما من همیشه خیلی خوب عمل میکنم اما ده درصد آخری که مونده نتیجه بگیرم رها میکنم. راه حل چیه؟ کمالگرایی هم دارم اما بیشتر اهمال کارم اما شدید نیست یعنی اقدام میکنم اما تموم نمیکنم.

عزیزم تاپیک قفل شد! میخواستم بگم مورد سومی که گفتید به تجربه من خیلی نزدیکه...من برادرم خیلی زود ترک ...

دوست عزیزم 

لطفا از مشاور کمک بگیر 

ولی اگر نمی‌خوای به هر دلیلی 

توی نت سرچ‌کن 

راه های مقابله با کمالگرایی 

و لطفا حتما بهشون عمل کن 

سلام عزیزم خوبی نظرت تو تاپیک کاربر ۰۰۱۰ بنظرم خیلی قشنگ بود 

میشه درباره منم نظر بدی؟ 

خودم نمیدونم چرا این شکلیم 

همش حس میکنم همه از من متنفر هستن ،هیچ کس دوستم نداره ،ویژگی ندارم که کسی بخاطرش منو دوست داشته باشه ،از آدمایی که کوچک ترین توجه ای به من کنن تا سر حد مرگ اونارو دوست دارم انگار عقده توجه دارم ،از انتقاد متنفرم اگه کسی ایرادی ازم بگیره هم از اون آدم بدم میاد هم تا چندین روز افسرده میشم و حالم بد میشه 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
سلام عزیزم خوبی نظرت تو تاپیک کاربر ۰۰۱۰ بنظرم خیلی قشنگ بود میشه درباره منم نظر بدی؟ خودم نمیدونم چ ...

سللم دوست عزیزم 

من روانشناس نیستم 

ولی شما احتمالا در کودکی تحقیر شدید 

برای دوست داشته شدن از طرف دیگران مجبور به انجام یک کار مضاعف با داشتن نکته مثبت مدنظر اونها بودید 

احتمالا مورد تمسخر قرار گرفتید 

بنظرم شما سرکوب احساساتی شدید 

شما سندروم استکهلم دارید ( در من لطفا سرچ‌ کنید) 

عزیزم لطفا در پی درمان باشید 

شما به اندازه کافی دوست داشتنی و مفید هستید از نوع تگزاس پیامتون پیداست که شخصیت جالبی دارید 

سللم دوست عزیزم من روانشناس نیستم ولی شما احتمالا در کودکی تحقیر شدید برای دوست داشته شدن از طرف دیگ ...

مرسی از پاسخگوییت عزیزم  

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

❌️لطفا تاپیکمو گزارش بزنید مرسی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14903206

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

سلام عزیزم خوش به سعادتت💕

رفتی برای منم دعا کن طلبیده بشم❤️‍🩹

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
ممنونم از پاسختون عزیزم خوش به سعادتتون بنظرتون هزینه ش چقدر میشه

همکارهای من اگه بخوان برن کربلا بهشون مرخصی داده میشه چطوری شما نمیتونین ازمرخصیهاتون استفاده کنید؟