2777
2789

مثلا کسی که خونه داره ولی مستاجره بتونه وام مستاجرا برای خرید خونه بگیره. 

یا وام برای خرید ماشین بگیره ولی با اون خونه بخره. 

من میگم اینقدر تو این مملکت دزدی میشه اینکارا دیگه چیزی در برابرش حساب نمیاد یا اگه بخوایم دقت کنیم خوده این وام ها نزول به حساب میان. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیگیرم

گیرم بقیه دور بزنن و بگیرن 

ربطی به سبک زندگی من نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

البته اینکه حالا کلی دزدی میکنن ماهم بشیم یکی مثل اونا،کاملا اشتباهه

ولی بنظرم میشه گرفت،این پولا و منابع همه مال مردم ایرانه،از حلقوم هم در نمیاریم،میریم تز بانک میگیریم دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
البته اینکه حالا کلی دزدی میکنن ماهم بشیم یکی مثل اونا،کاملا اشتباههولی بنظرم میشه گرفت،این پولا و م ...

این که صد در صد 

ولی میگم تو جامعه ای که مردم این همه قوانینو دور میزنن یه وام گرفتنی که خودتم داری کار میکنی پولشو برمیگردونی دیگه چیزی نیست 

این که صد در صد ولی میگم تو جامعه ای که مردم این همه قوانینو دور میزنن یه وام گرفتنی که خودتم داری ک ...

به مردم که دور زدن قوانین مقصر دولته، برای دادن دو قرون هزارتا کار میکنن 

به مردم نباید نگاه کرد باید خدارو دید،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مرجع تقلید چ‌میدونه گرفتاری مالی چیه

عزیزم با این حرفا که نمیشه براحتی از بیت المال به نفع خودمون استفاده کنیم...حضرت علی هم وقتی برادرش درخواست بیشتری از بیت المال کرد چون مشکل داشت گفت آهن گداخته رو بگیر دستت .برادرش گفت این چه درخواستیه معلومه نمتونم امام علی(ع)هم در پاسخ گفتند چطور تو نمیتونی یه آهن که با آتش دنیا گداخته شده بگیری اما توقع داری من با حق و ناحق کردن بیت المال برابر آتش اون دنیا که سختتره دوام بیارم؟؟؟!!!!

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

عزیزم با این حرفا که نمیشه براحتی از بیت المال به نفع خودمون استفاده کنیم...حضرت علی هم وقتی برادرش ...

🤔🤔🤔🤣🤣عجب.

من گردش پول خودم و وام میگیرم بهرشم میدم 

تروخدا جمع کنید این بساط و

2810