2777
2789
عنوان

بچه ها چند هفکگی خبر بارداریتونو به اقوامتون دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 67 پست
آخه شوهر من مث پرورشگاهیها هست هیچکس سراغمون نمیاد وخونمونم نزدیکشون نیست دوریم

دور از جونش😁

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
خیلیم فرق نداره ها ده با پنج😁من تا شش ماهگی نگفتم

من تو ی ساختمونم با مادرشوهرم و جاریام و همسایه دیوار ب دیواره  پدر مادرمم عمه و عموهامم همسایمن (ی شهرک خانوادگی هستیم)من  ۱۰تا ۱۲هفتگی بتونم پنهون کنم ک باردارم واقعا معجره کردم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا 😁😮‍ولی تو فامیل ما این چیزا زود میپیچه

من خودم ب هیشکی نگفتم بعد ۴ماهگی فقط ب مادرشوهرم گفتم اونم ترجیه داده بود ب کسی نگه شوهر دهن لقم چند جا پخش کرده بود ک اونم دمشو قیچی کردم زبونش لال شد😀

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چشم خوردی منم مثل شما اینبار بزار پنج ماه به بعد بگو

پنج ماه ب بعد نمیشه آخه با جاریام مادرشوهرم عمم عموم مادر پدرم همه همسایه اییم خیلی بتونم پنهون کنم تا ۱۰تا ۱۲هفته ولی دلم میخاد تا ۳ماهگی نگم ولی خب ۱۲هفته باز یکم خیالم راحته ک جاش سفته 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
خیلی سخته اینطور تا ۶ ماه

یعنی پنج ماهم کامل بود وارد ۶ که شدم گفتم قبلش منو همسرم میدونستیم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من تو ی ساختمونم با مادرشوهرم و جاریام و همسایه دیوار ب دیواره پدر مادرمم عمه و عموهامم همسایمن (ی ...

آره عزیزم برای شما وضع ممکنه فرق کنه من کلا بارداری بی علامتی داشتم و در طول بارداری تا پایان ۶ ماه اصلا تو لباس شکمم معلوم نبود ویار و اینام اصلا نداشتم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇