2777
2789
عنوان

بچه ها چند هفکگی خبر بارداریتونو به اقوامتون دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۲هفته خانواده خودم۶ماهگی خانواده همسر

بنازم من نزدیک خونه مادرشوهرم فک نکنم تا این حد بتونم قایمش کنم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
منم این بار باردار بشم میزارم ۵ ماهگی خبر میدم اصلا نمیگم باز هرکس یجور ولی من یه بار چشم خوردم بسمه

چشم رو نمیدونم ولی من سقط کردم خیلی پشیمون شدم‌چرت گفتم خیلی با حرفاشون اذیتم کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلیم فرق نداره ها ده با پنج😁من تا شش ماهگی نگفتم

خیلی سخته اینطور تا ۶ ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خب منم بعدش خونریزی کردم شانس اوردم بچم موند بقول بچه های نی نی سایت تا سه چهار ماهگی به کسی نگو

یعنی خونریزی این خطراتش ب کنار حرف اقوام ب کنار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا قایم کردنش سخته منو هی زنگ میزنن بیا بریم پیاده روی فلان جا🙄

اره میتونی به خانواده ها بگی و اینم بگی ک فعلا نمیخوایم کسی از اقوام بفهمه  تا سه ماه اول تموم شه ما اینکارو کردیم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خانه بهداشت ازاول بایدبری هرماه مراقبت داری بایدقبل بارداری بری برای چکاب بعدبارداری هم هم چکاب هم م ...

اخه اونجا اشناها میان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میتونی به خانواده ها بگی و اینم بگی ک فعلا نمیخوایم کسی از اقوام بفهمه تا سه ماه اول تموم شه ما ...

لقهدخواهر دهنا لقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بگی چرا؟

چون حرف حرف میشع و سقط توی هفته های پایین احتمالش بیشتره جدا از بحث اینک چشم میزنن و اینا هیچکس نمیدونس من بچه میخاستم بعد اون سقط کلا خانواده ها بزرگترا با دعاشون دارن دهنمو سرویس میکنن ک خدایا دامنشو سبز کن بهش بچه بده و اینبار تا از سلامت بچم مطمئن نشذم ب کسی نمیگم مثلا بالای ۱۰هفته ک شد میگم ک دیگ جاش سفت باشه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔