2777
2789
عنوان

کوتاهی قد کودک😢😢😢

84 بازدید | 9 پست

پسرم یک سال و دوماهه اس...

قد تولد۵۰

قد یک سالگی ۷۳🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خیلی مشکلات داشته تو این یک سال یک سال خیلی سخت و خسته کننده ای رو گذروندم...

الانم ایم ریزه و کوچیک موندنش(با چهار تا نوزاد تو اقوام با هم به دنیا اومدن و هی مقایسه میشن)خستم کرده 

اونایی که شرایط من و داشتن میدونن چه قدر این مقایسه ها رو اعصابه...

کسی بوده بچش ریزه بوده باشه؟چه کردین؟بهتر شدن از لحاظ رشدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سویق امتحان کن

تغذیه ش رو بیشتر برس

و اصلا توجه نکن به حرف دیگران هر بچه ای نمودار رشد خودشو داره

دختر من الرژی به پروتیین گاوی داره ۳ماه دیگ میشه ۳سالهو همچنان درگیرم به بقیه بفهمونم چیزی که توش پروتیین گاوی داره ندید بهش و همچنان اصرار از،بقیه که تو اینو بد عادتش کردی از،اول ندادی بخوری اینجوری شد دیگ توضیح نمیدم واقعا خسته م کردن

متاسفانه خیلی زیر نموداره🥲🥲🥲

خوب دکترش چیزی نگفت؟ کجا زندگی میکنی؟ من یه دکتر اطفال خوب تو کرج میشناسم وافعا دلسوز و عالیه

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.
خوب دکترش چیزی نگفت؟ کجا زندگی میکنی؟ من یه دکتر اطفال خوب تو کرج میشناسم وافعا دلسوز و عالیه

تهرانم‌ عزیزم...

دکترش میگه رفلاکس باعث غذا نخودن و به طبع ریزه موندنشه...

خیلی ناراحتم خیلیییییییی

تهرانم‌ عزیزم...دکترش میگه رفلاکس باعث غذا نخودن و به طبع ریزه موندنشه...خیلی ناراحتم خیلیییییییی

ایشالله که چیزی نیست. بادام و تخم مرغ و لبنیات اگر بهشون حساسیت نداره بده بهش برای قدش خوبه

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.