2777
2789

وای خدا بگید 

گیج شدم

اه 

انقد منتظر بودم بشه ۷ و برم دانشگاه

الان میگن برا انسانی هاس 

یعنی چی

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊
نه میتونی بری مشکلی نیست

چطوری

آخه رفتم سایت ثبت نام کنم

همه اش زده براساس سوابق

این لعنتیا خب نمیگن ک

خب منی ک تجربی ام چطوری براساس سوابق برم مدیریت مالی

ای خدا

چقد گاون جواب هم نمیدن،زنگ بزنی هیچ پیام بزاری ام هیچ

لعنتیا😬😬😬😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم من همکلاسی داشتم الان مدیریت‌مالی آزاد میخونه بیرجند. براساس سوابقه و رشته شناوره یعنی از هر سه رشته میتونن واردش شن مشکلی نیست 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
چطوریآخه رفتم سایت ثبت نام کنمهمه اش زده براساس سوابقاین لعنتیا خب نمیگن کخب منی ک تجربی ام چطوری بر ...

عیبی نداره فرقی نداره رشتت چی باشه

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
آره عزیزم من همکلاسی داشتم الان مدیریت‌مالی آزاد میخونه بیرجند. براساس سوابقه و رشته شناوره یعنی از ...

خب براساس سوابق باید میگن انسانی باشی ک 

خب براساس سوابق باید میگن انسانی باشی ک

فکر نمیکنم... نشنیدم تاحالا چنین چیزی

میشه راهنماییم کنی برا ثبت نام؟بلدی؟

زیاد درمورد اینطور رشته‌ها اطلاعات ندارم ولی اگه سوالی بود بپرس ، جوابشو بدونم میگم بهت❤️

چطوریآخه رفتم سایت ثبت نام کنمهمه اش زده براساس سوابقاین لعنتیا خب نمیگن کخب منی ک تجربی ام چطوری بر ...

این رشته ها شناور هستن و از هر سه رشته میگیرین 

باز میخوای حضوری برو بپرس ولی خیلی ها میخونن

این رشته ها شناور هستن و از هر سه رشته میگیرین باز میخوای حضوری برو بپرس ولی خیلی ها میخونن

زنگ‌زدم دانشگاه گفت برم رو سایت بزنم علوم انسانی و فلان و.... بعد ثبت نام کنم 

یعنی باید براساس این ک علوم انسانی ام ثبت نام کنم