دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره عزیزم من همکلاسی داشتم الان مدیریتمالی آزاد میخونه بیرجند. براساس سوابقه و رشته شناوره یعنی از هر سه رشته میتونن واردش شن مشکلی نیست
Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطهای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسانها طلوع کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
چطوریآخه رفتم سایت ثبت نام کنمهمه اش زده براساس سوابقاین لعنتیا خب نمیگن کخب منی ک تجربی ام چطوری بر ...
عیبی نداره فرقی نداره رشتت چی باشه
Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطهای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسانها طلوع کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
زیاد درمورد اینطور رشتهها اطلاعات ندارم ولی اگه سوالی بود بپرس ، جوابشو بدونم میگم بهت❤️