elay_khanumy مدیر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 526 عنوان بچم داره تو تب میسوزه کمک 😭 | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 37 پست خانوما بچم ده ماهشه تبش هی بالا میره ایبوپروفن میدم هر چهار ساعت دو ساعت بعد اثر میکنه یکم میاد پایین بعد دوبارع میره بالا همش هم پاشویه میکنم دیگه چ کاری میتونم بکنم ؟ استامینوفن هم بدم یا ایبوپروفن کافیه ؟ 🥲🥲🥲 به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت. 1403/06/14 | 10:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 526 پاشوبه کن طفلکی روآب سرد نباشه چون ممکنه خدایی نکرده شوک بهش برسهبا آب ملایم پاشویه کنبغلش کن دست و ... ممنونم به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 526 بچه من هی تبش میرفت بالا پایین هرکاری میکردم یکی دوساعت خوب بود باز تب میکرد آخر طب سنتی اسلامی بردم ... جالبه به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 526 عزیزم فقط شیاف کارسازه همیشه خونه داشته باش اره باید بگیرم به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.
خاله_سارا_۹۵ عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 8896 ۳۸ گاهی میره ۳۹ 🥲ندارم تو خونه یکیو بفرس بخره بیاره بالاس تبش
elay_khanumy مدیر استارتر عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 526 یکیو بفرس بخره بیاره بالاس تبش کسی نیس 🥲🥲🥲🥲 به زندگیم که نگاه میکنم میبینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ وقت.