2777
2789
عنوان

بچم داره تو تب میسوزه کمک 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 37 پست
با آب ولرم حتما ولرررم باشه پاشویش کن

گاهی دیگ یکم ولرم رو به سردی میکنم 🥲 خیلی تبش بالاس

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
دستشو پاشویه کن دست به قلب نزدیکترهدوتا کاسه آب سرد بردار یکی این دست یکی اون دست دستاشو بذار توی آب

نه سرد خوب نیس با ولرم باید اینکارو بکنه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه سرد خوب نیس با ولرم باید اینکارو بکنه

نه اونقدر سرد منظورم نبود 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
از دیروز 🥲 دکتر هر چهار ساعت نوشته اره پیاز هم فایده نکرد پاشویه هم مدام میکنم میاد یکم پایین بعد چ ...

نمیدونم عزیزم ولی اگه تبش بالای 38.5رفتش فکر کنم باید تب بر دوم هم بدید بازم یه زنگ می‌زنید به یه پزشک خیلی خوب بود عزیزم

پاشویه قطع نکن اصلا عزیزم همش پاشویه کنید براش

ایبوپروفن‌ هم عزیز با شکم خالی ندید به بچه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از دیروز 🥲 دکتر هر چهار ساعت نوشته اره پیاز هم فایده نکرد پاشویه هم مدام میکنم میاد یکم پایین بعد چ ...

بچه من هی تبش میرفت بالا پایین هرکاری میکردم یکی دوساعت خوب بود باز تب میکرد آخر طب سنتی اسلامی بردم گفت اینجو  وقتا بچه بند میشه باید ببری بندی بردم بندی واااقعا بند بود بخاطر اینکه عناب خورده بود هستش گیر کرده بود بعد اینکه بندشو باز کرد خوب شد دیگه تبش قطع شد

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 

پاشوبه کن طفلکی رو

آب سرد نباشه چون ممکنه خدایی نکرده شوک بهش برسه

با آب ملایم پاشویه کن

بغلش کن دست و صورتشو آب خنک بزن

بهش آب جوشیده ولرم بده بخوره تا مدفوع کنه ی موقع رودل نکنه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

آره تند تند بهش شیر بده شگمش کار بیفته ان شاءالله تبم میفته .آب فاتر بده آب جوشیده ولرم .با عرق کاسنی هم میشه تبگیری کرد

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
نمیدونم عزیزم ولی اگه تبش بالای 38.5رفتش فکر کنم باید تب بر دوم هم بدید بازم یه زنگ می‌زنید به یه پز ...

چشم ممنونم 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  
2810