2777
2789
عنوان

داداشام نمیزارن برم دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 61 پست
میخوام بگم برم فروشندگی از این بدش میادد

اصلا چرا انقد آدم حسابش میکنی و درگیرشی؟ ولش کن نمیخواد اصلا حرف بزنی یا پیغوم پسغوم بدی.

هروقت جلو روت حرف زد بشور بزارش کنار.

الان فقط کار خودتو بکن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
دقیقا اون زمانم یادش میره خواهر داره پس همون الان خواهر برادریش تموم به نفع تهدیدی نمیکنه حداقل بضرر ...

والااا 

تو بگو داداش دارم میمیرم یه دیقه از کنار ک.ون زنش جم نمیخوره بیاد به دادت برسه هزار جور بهونه میتراشه که نیاد بعد تو به حرفش کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخوای درآینده بشینی حرص بخوری به حرفش کن

بخاطر حرفای تو هم که شده میرم دانشگاه 😂

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

دقیقاراضین پدر مادرم ولی میگن به داداشت بی احترامی نکن

بنظرم با مامانت جدی صحبت کن بگو اگر شما با داداش حرف نزنید مجبورم خودم تو روش وایسم این همه دختر درس خوندن شدن مایه ابرو ریزی خانوادشون که همچین حرفی بهم میزنه

۱۹ نه مجردم ازدواج میکردم که کاره ای نبود

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

والااا تو بگو داداش دارم میمیرم یه دیقه از کنار ک.ون زنش جم نمیخوره بیاد به دادت برسه هزار جور بهونه ...

اینک داداشه من بابام مخالف رفتن دانشگاه بود من با جنگو دعوا رفتم چون میدونم اینا ادمی نیستن که بتونم بهشون تکیه کنم تنهاراه نجاتمم همین درس بود تمام سالای رفتم حتی بابام کرایه ماشین نداد بهم بماند که چقد کتکم خوردم حرف شنیدم دیگ این ترم ترم اخرم تموم میشه بالاخره

فامیلای ما متولد دهه ۳۰_۴۰ هستن بچه هاشون همه دانشجو و فلانن پدر خودم دهه۴۰ 

بعد داداشت با عقل ناقصش به این نتیجه رسیده دانشگاه بده 

والاع همیشه کسایی از دانشگاه بد میگن که بچه هاشون تاحالا دانشگاه ندیدن 

تو فامیل ما زمانی که من دانشگاه رفتم فامیلمون که دختراش ۱۶ عروس میکرد گفته بود هر کی رو نمیگیرن و میترشه میره دانشگاه ،دانشگاه جای دخترای بده 

😏😏😏

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینک داداشه من بابام مخالف رفتن دانشگاه بود من با جنگو دعوا رفتم چون میدونم اینا ادمی نیستن که بتونم ...

بنازمت 

انشالله برسی به درآمد عالی طوری که هیچوقت سایه نکبت اینو رو سرت حس نکنی

خوب کردی رفتی، فردا پس فردا همون برادر تو روت بهت میگه بی سواد امل

هوف این داداشام دیوار کوتاه تر خواهراشون پیدا نمیکنن ازش بالا برن:/ 

مگه تو ولی نداری به بابات بگو جلوش دربیاد اگه اونا محکم باشن این خان داداشام به خودشون اجازه دخالت کردن نمیدن

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
بنازمت انشالله برسی به درآمد عالی طوری که هیچوقت سایه نکبت اینو رو سرت حس نکنیخوب کردی رفتی، فردا پس ...

ایشالا واقعا خیلی سختی کشیدم مردم بچشون درس میخونن ذوق میکنن ما باید جنگ اعصاب راه بندازیم چهار صفحه درس میخواییم بخونیم

ایشالا واقعا خیلی سختی کشیدم مردم بچشون درس میخونن ذوق میکنن ما باید جنگ اعصاب راه بندازیم چهار صفحه ...

خانواده سختگیر همین گوهه جالبه حمایت پشم

ولی زبون واسه هر اقدامی ۶ متر

۱۹ نه مجردم ازدواج میکردم که کاره ای نبود

حتما درست رو بخون حتما اهمیتم نده بهش

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه واسه تو دلیم صلوات بفرستید صحیح و سالم بغلش کنم؟👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشترفته ام🧿🦋