2777
2789
عنوان

واقعا میوه برای شادابی پوست خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 21 پست
سالم خوری خیلی مهمه ببین غذاهای چرب شور شیرین هله هوله ی کارخونه ای سمه سماینارو ده روز حذف کن و سال ...

یعنب چون غذای سالم‌نمیخورم اینطوری شده پوستم؟؟فک نمیکنم‌چون من از بجگی اینطور بوودم‌.کلی خال و ککومک داشتم...چی بخورم؟.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
یعنب چون غذای سالم‌نمیخورم اینطوری شده پوستم؟؟فک نمیکنم‌چون من از بجگی اینطور بوودم‌.کلی خال و ککومک ...

اولش که گفتم ژن و ارث خیلی مهمه 

مال شما ارثیه...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته که ژن خیلی مهمه ولی من کلاً خوش خوراکم طول روز همش میوه های آبدار ودمنوش چای سبز هم میخورم در ...

من شنیدم اب پیاز و اب نارنج برای ازبین بردن کک وومک خوبه . .بزنم ب صورتم؟؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
2805
اخه‌هیچ کس اینطوز نیس .تو فامیلامون

اگه لیزرم کردی و برگشته فکر نمیکنم چاره ای داشته باشه 

باید بازم با پزشک متخصص مشورت کنی

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

من شنیدم اب پیاز و اب نارنج برای ازبین بردن کک وومک خوبه . .بزنم ب صورتم؟؟

بزن ولی حواست باشه آب نارنج یا لیمو چون خاصیت اسیدی دارن نباید زیاد رو پوست بمونه اگه حساس باشی میسوزونه

ولی در کل  امتحانش به ضرر