2777
2789
عنوان

واقعا میوه برای شادابی پوست خوبه

304 بازدید | 21 پست

و واسه تپلی

قبلا علاقه نداشتم ولی تصمیم دارم دوباره سهی کنم بخورم

میشه از فوایدش که خودتون نتیجه گرفتین بگین

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من میوه از غذا بیشتر دوست دارم و میخورم 

لیمو هم از دستم نمی افته همش یه لیمو تازه تو دهنمه😋

اگه تو شهراتون کمبود لیمو داشتین زیر سر منه😅

هم صورتم پره هم پوست صورتم خیلی شفاف و صاف...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

منم تصمیم گربنم اب زیاد بخورم و میوه روزانه مصرف‌کنمدبروز سیب ترش و سبز /هلو/خیار رو خوردمامروز چیزی ...

به نظرت واقعا تاثیر داره؟؟

من هر روز میخورم.خوبه.خیارم که میخوری پوستش رو بمال به صورتت برا پوست خوبهموزم زیاد بخور کلاژن سازه

به جز خیار پوست کدوم میوه ها یرای صورت خوبه

به نظرت واقعا تاثیر داره؟؟

صد درصددددددد 

اب و میوه اینا خیلی اثر دارن .چیزای طبیعی هستن واز تنقلات و چیپس و پفک سالم تر و بهترن..یک ماه مصرف کنبم ببینیم چی میشه نتیجخ

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من میوه از غذا بیشتر دوست دارم و میخورم لیمو هم از دستم نمی افته همش یه لیمو تازه تو دهنمه😋اگه تو ش ...

😅

چکار میکنی پوست صورتت تپل و شفافه میشه منو هم راهنمایی کنی

من میوه از غذا بیشتر دوست دارم و میخورم لیمو هم از دستم نمی افته همش یه لیمو تازه تو دهنمه😋اگه تو ش ...

وای خوش بحالت..من پوستم سفیییییده ولی کلی لک و پیس دارم .(همون کک و مک) و اکثرا روی لُپم و زیر چشممخ.لیزرم کردم ولی برگشت و جواب نداد .چ توصیه ای داری؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
😅چکار میکنی پوست صورتت تپل و شفافه میشه منو هم راهنمایی کنی

البته که ژن خیلی مهمه 

ولی من کلاً خوش خوراکم 

طول روز همش میوه های آبدار ودمنوش چای سبز هم میخورم 

در ضمم روزی یه نصف لیمو به صورتم میزنم

و این که ماهی سه چهار روز گیاه خواری میکنم که وایه پاکسازی کبد عالیه 

که تاثیر مستقیم رو پوست میذاره

کلا سالم خوری خیلی مهمه

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

وای خوش بحالت..من پوستم سفیییییده ولی کلی لک و پیس دارم .(همون کک و مک) و اکثرا روی لُپم و زیر چشممخ ...

سالم خوری خیلی مهمه 

ببین غذاهای چرب شور شیرین هله هوله ی کارخونه ای سمه سم

اینارو ده روز حذف کن و سالم خوری کن خودت متوجه تغییر میشی

2810