2777
2789
نمی‌دونم والا مصلا آدمایی که هم سطحم نیستن عاشقم میشن نه ظاهری و باطنی به هم نمیایم

معلم هستین شما

کجایی هستین 

والارچی بگم بعضیا دیگه لقمه بزرگ برمیدارن 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلم هستین شماکجایی هستین والارچی بگم بعضیا دیگه لقمه بزرگ برمیدارن

ولی شما پسرا دنبال پولید 

پدر زن پولدار 

بعد خیلی مهمه که طرف براتون منفعت مالی داشته باشه

از نظر تو یه پسر یه دخترو بخاد چه ویژگی هایی داره؟

ولی شما پسرا دنبال پولید پدر زن پولدار بعد خیلی مهمه که طرف براتون منفعت مالی داشته باشهاز نظر تو یه ...

من من دربدر دنبال زندگی و کارو ی دختره

بعدشم کی پدرزن پولدار میخاد ببین خانم ی ذره بچه بودم کار کردم این حرف شما واسه اون آدمای بی عرضس  ک دنبال پولن و خاهشا همه رو جم نبندید دلیل نمیشه دوتا پسر بدو دیدی همه رو ب ی چشم ببینی پسر خوب اهل رفیق بازی نیست پسری ک ی دخترو بخاد فورا با خونواده نطرح میکنه اگرم شرایطش حور نبود تا زمانی ک ورست شد رابطه نمیخاد 

من من دربدر دنبال زندگی و کارو ی دخترهبعدشم کی پدرزن پولدار میخاد ببین خانم ی ذره بچه بودم کار کردم ...

نمی‌دونم والا

من اصلا نمیتونم اعتماد کنم 

خدایی دیدی هم تو دختر هم پسر بعضیا خیلی خیلی عوضی و بی حیان 

اصلا یکم از ویژگیهای یه پسر بد بگو که دروغ میگه

بعدشم مگه شما لر یا کورد نیستی ؟؟؟ شنیدم اکثرا فامیلیه ازدواجاتون درسته؟

نمی‌دونم والامن اصلا نمیتونم اعتماد کنم خدایی دیدی هم تو دختر هم پسر بعضیا خیلی خیلی عوضی و بی حیان ...

هنوز مرد ندیدین این بچه های ک همش تو کوچه خیابون الان شدن مرد و تکیه گاه بعضیا 

بله ما تو خودمون ازدواج میکنیم غریبه خیلی کممم

ویژگی های پسر بدام ک خودتون بلدین چون خیلیا اومدن تاحالا میدونم سمت هر کسی میرن دیگه

هنوز مرد ندیدین این بچه های ک همش تو کوچه خیابون الان شدن مرد و تکیه گاه بعضیا بله ما تو خودمون ازدو ...

من میگم خدا خودش پیدا کنه موقعیتو بچینه من تلاش کنم اونوقت 

دوستی به درد نمیخوره 

هنوز مرد ندیدین این بچه های ک همش تو کوچه خیابون الان شدن مرد و تکیه گاه بعضیا بله ما تو خودمون ازدو ...

چقدم زشت بود گفتید خیلیا اومدن تا حالا

حال ادمو به هم میزنید 

خیلی زشته

چقد آدما رو زود قضاوت میکنید

از خدا بترسید 

من که حلال نمیکنم 

من میگم خدا خودش پیدا کنه موقعیتو بچینه من تلاش کنم اونوقت دوستی به درد نمیخوره

ازدواجم بستگی ب رفنار دختره ام داره مثلا همسایه ما دخترش میگه من ماهی۱۰۰م راضی نمیشم حقوقش بخدا یدونه خاستگازم نداره ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

چقدم زشت بود گفتید خیلیا اومدن تا حالاحال ادمو به هم میزنید خیلی زشتهچقد آدما رو زود قضاوت میکنیداز ...

چیو حلال کنید خانم ینی تاحالا ب شما درخاست دوستی ندادن؟؟؟این درخاست دوستیا همون پسرای بد هستن اول قشنگ متن رو بخونین بعد حلال حرام کنید

اگه موهات صاف اینکار کن موج دار و فر نکن من کردم عین ببعی شد همش رفت بالا

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  تورک قیزی😘