2777
2789
عنوان

آزمون نمونه دولتی

88 بازدید | 11 پست

سلام دوستان پسر من سال نهم میشه به امید خدا شاگر اول هست بنطرتان بزارم آزمونهای قلمچی و کلاس تقویتی ریاضی علوم ؟چیکار کنم درصد قبولیش بالاتر بره؟

اگه میخواد موفق بشه به عنوان کسی که خودش قبول شده و داداشم هم قبول شده حرفمو گوش کنه و کل تمرکزش رو بزاره روی کتابای اصلی درسی

ماهای آخر بره سراغ کتاب 31 استان و تست بزنه 

همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من چون معدلش ۲۰ بود بدون کلاس رفتن نمونه قبول شد ان شاالله از مهر میره دهم

مهم نتیجهه ازمون هست خیلی با مدل ۲۰ قبول نشدن خیلی ها با معدل کمتر قبول شدن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

منظورم این بود چون معدلش بیست بود یعنی در طول سال کتاب رو خونده بخاطر این قبول شده

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم

کلاس دخترمن ۵ نفر معدل ۲۰ بود پنج تاشونم قبول شدن

حالا ازمون نمونه امسال با تیزهوشان یکی بوده اگه امار بگیرین مطمینن خیلیا میگن که امسال ازمونش بیشتر هوش بوده دختر من از ازمون که برگشت گفت قبول نمیشم خوب ندادم ولی قبول شد

بنظر من معدل بی تاثیر نیس

دختر من چون معدلش ۲۰ بود بدون کلاس رفتن نمونه قبول شد ان شاالله از مهر میره دهم

تبریک میگم میشه راهنمایی کنید چی میخوند و تست میزد ؟هزینه کلاس قلمچی با کتابها.شش میلیون میشه آخه نمی‌دونم بزارم آزمونهای یا فقط کلاس تقویتی بزارم 

اگه میخواد توی تست زنی ریاضی حرفه ای بشه حتما ی کلاس خوب ببرش اما نه از اول سال بعد از نوبت اول

مرسی .یعنی آزمونهای قلمچی بزارم بهتره ؟یا کلاس تقویتی ؟منطوذم اینه که تست زدن مهمه یا کلاس تقویتی ؟

تبریک میگم میشه راهنمایی کنید چی میخوند و تست میزد ؟هزینه کلاس قلمچی با کتابها.شش میلیون میشه آخه نم ...

سلام

من جای مامانم جواب میدم.

من فقط تمرکزمو گذاشتم رو امتحانای نهایی و کشوری چون امسال خیییلی سختش کردن. اگر معدل بیست بشه یا حداقل نوزده ممیز هشتاد ادم خیلی جلو میوفته. برای تست هم من فقط یه هفته اخر تست زدم از روی کتاب ۳۱ استان.ولی سطح سوالای این کتاب خیلی پایین تر از ازمون نمونه بود. و اینکه تعداد تست زدن توی ازمون مهم نیست .فقط مهم اینه که درست بزنی.مثلا من ریاضی فقط یدونه زدم .اتفاقا چون کم زدم قبول شدم.هیچ کلاسی هم نرفتم

سلاممن جای مامانم جواب میدم.من فقط تمرکزمو گذاشتم رو امتحانای نهایی و کشوری چون امسال خیییلی سختش کر ...

عزیزم مرسی آخه مگه معدل مهمه ؟مگه زمان آزمون گرفتن انتخاب میکنن از بین اونایی که معدلشان بالاست امتحان میگیرن؟؟پسرم شاگر ممتازی هست نمی‌دونم درگیر آزمون های قلمچی بکنم یا فقط بزارم کلاس خصوصی علوم و ریاضی ؟!