2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 74 پست
عزیزمی، انشالله خبر خوشحالی رو ماه دیگه بیای همینجا بهم بدیا😍😍😍

ان شلءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گلم

عزیزی 😘

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
اره یکم دستم بستس بخدا خیلی دکتر و دوا کردم خیلی پول دادم اما دریغ

پس اول به خدا و بعد حضرت رقیه جان طفل سه سال امام حسین  پناه ببر 

نزار این دو روز از دستت بره تو امسال 

خیلی هم آسونه و هم ساده سفره حضرت رقیه 

آنقدر حس مثبت و برکت میده به خونه و  زندگیت که اصلا آدم تعجب میکنه 

ایشاللله برام دعا کن خدا از دهنت بشنوه

حتما عزیزم انشالله سال دیگه مث من بچتو گذاشتی رو پات داری تکون میدی و پاهات خواب رفته هیچ کاری هم نمیتونی بکنی😂

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
حتما عزیزم تو دعا کن من شیرینی میدم بخدا

انشالله خدا بهت بده عزیزم غصه نخور خدا خیلی بزرگه

من امسال قسمتم شد برای اولین بار برم زیارتشون کسایی که متوسل شده بودن به بی بی شریفه خاتون و حاجتشونو گرفته بودن بعداز حاجت روایی اومدن تو مرقدشون بنر زدن و ازشون تشکر کردن 

مرقدشون هم تو شهر حله کربلاست.

چون خود خانوم سنش کم بود و ۱۲ یا ۱۳ سالش بودو براثر مریضی فوت کردن حاجتای زیادی رو براورده میکنه

2810