2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش به حرفمون گوش میکردن🥺

کامنتمو بخون گلم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

البته من نذر علی اصغر هم برداشتم که بچم پنج ماهش شد سفره رقیه و علی اصغر بندازم تو خونم

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
عزیزم من بعد دوازده سال باردار شدم، یه دکتر پیدا کردم انلاینی پیامش دادم واقعا دستش شفا بود، اینستا ...

شما ای وی اف کردی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
واقعا مجربه ؟هرچی باشه فقط بشم

قربون امام رضا برم ضامن زندگی من از اولین روز ازدواجم بوده تا الان به لطفو ضمانت امام رضا ۲تابچه دارم انشاالله جور بشه دخترمو ببرم پابوسش .،/حتما ائمه رو مخصوصا امام رضا و امام حسین وحضرت زهرا رو واسطه قرار بده من همیشه تو سختیام ازشون حاجت گرفتم

شما ای وی اف کردی

نه من پیام همین دکتر دادم انلاینی ویزیتم کرد برا سه ماه دارو نوشت، همون ماه اول شد که هنوز امپولای یخچالی که داده بود برا سه ماه رو دارمشون دیگه استفاده نشد، اون تهرانه و من یه شهر دیگم، انقدم سرشون شلوغه که باید برا حضوری خیلی وقت تو نوبت باشی ولی انلاینی سریع جواب میدن