دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگر #زنی را #فرزند نشود این آیات را بر دو کاغذ نوشته یکی بر بازوی زن بسته شود و دیگری را شسته،زن و مرد با هم بخورند سپس هر دو جماع کرده،فرزند به هم خواهد رسید اگر چه عقیم باشد
عزیزم من بعد دوازده سال باردار شدم، یه دکتر پیدا کردم انلاینی پیامش دادم واقعا دستش شفا بود، اینستا سرچ کن مهرنوش امیری پیامش بده واقعا کارش عالیه کلا تو کار ای وی افه ولی انلاینی هم ویزیت میکنه، حالا نمیدونم قسمت بود یا دست ایشون ولی توام یه پیامش بده ضرر نداره
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥