2777
2789
اون پیاممو چون ممکنه کسی ببینه اطلاعات بود پاک کردم.خودش نمیگه ولی شاید دلشم میخواد.بابام ک همش فکر ...

داداشه من هی میگه زن مبخام و ابنا ولی آخه با این شرایط ک نمیشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرت عاقبت داداشامون چی میشن؟ من خیلی نگران هستم

خدا خودش کمکشون کنه

اگ یکم حرف تو روش تاثیر داره بگو روانشناس صحبت کنه 

داداش من یکمی وقتی خواهر بزرگم حرف میزنه باهاش سکوت می‌کنه و انگار ب حرفاش گوش میده . خیلییی که حرف میزنم بزور ی کله ی تکون میده 

خدا خودش کمکشون کنهاگ یکم حرف تو روش تاثیر داره بگو روانشناس صحبت کنه داداش من یکمی وقتی خواهر بزرگم ...

داداشه منم دقیقن سر تکون مبده فقط و زیاد حرف نمیزنه 

خدایا خودت ب حالشون رحم کن. داداشه منو تو دقیقن جفتشون یک بیماری دارن 

داداشه من هی میگه زن مبخام و ابنا ولی آخه با این شرایط ک نمیشه

داداش من کم رو تر از اینه بخواد خودش بگه

ولی میخواد اونم مطمعنم.

بهش بگو آخه داداش من زن آینده میخواد شغل میخواد روحیه خوب و خوش میخواد 

داداشه منم دقیقن سر تکون مبده فقط و زیاد حرف نمیزنه خدایا خودت ب حالشون رحم کن. داداشه منو تو دقیقن ...

آره.

بدیش اینه نمیتونی هم انقد ساده لوحانه بگی زن گرفتن شاید درست شدن

خیلی ترس داره.هیچ دختری با این روحیات نمیتونه کنار بیاد

تا حالا سابقه خودکشی نداشته داداشت؟

نه.فقط خودشو حبس می‌کنه تو اتاق و هرکی هم بره تاکید داره درو ببند.ولی قرص خواب مصرف می‌کرد چن بار دیدم .و مصرف مواد و الکل و اینا هم اهلش نیس تا جایی ک خبر داریم.

آره.بدیش اینه نمیتونی هم انقد ساده لوحانه بگی زن گرفتن شاید درست شدنخیلی ترس داره.هیچ دختری با این ر ...

اصن فک نکنم کسی حاضر باشه زنشون شه 

آخه داداش من حتی ناخون هاشو نمیگیره. باید هزار بار بش بگی ناخون هاتو بگیر تا بالاخره بگیره. یا حتی حموم رفتن. هر 2 ماه ب زور میره حموم و اینکه حموم ک میره دبگ در شدنش با خداس..... یهو دیدی 4 ساعت تو حمومه و هنوز در نشده.... 

اصن فک نکنم کسی حاضر باشه زنشون شه آخه داداش من حتی ناخون هاشو نمیگیره. باید هزار بار بش بگی ناخون ه ...

وااااییییییییی پشمام.دقیقا الان خواستم بگم داداشم خیلی کم حموم می‌ره.الانا خوبه تازه .قبلا انگار وضعیتش وخیم تر بود ماهی یکبار بزور می‌رفت.ناخونای پاش انقدددد بلند میشه ک میخواد برگرده انگار .بهداشت فردی که اصلا رعایت نمیکنه.با اینکه می‌دونم بدش میاد ولی من همش بهش میگم برو حموم.ی مدت رفت خونه خواهرم شهر دیگ بمونه همش استرس داشتم نکنه حموم نره باعث بشه بوی بدی بده

وااااییییییییی پشمام.دقیقا الان خواستم بگم داداشم خیلی کم حموم می‌ره.الانا خوبه تازه .قبلا انگار وضع ...

من دبگه خودم ریختم پشمام مونده 😐💔💔

من از چند نفر شنیدم ک داداشم تو دوران دبیرستان گل کشیده و حس مبکنم گل رو مغزش تاثیر گذاشته ک این بلا اومده سرش 😐😐

داداشه منم تاکید داره ک درو ببندین 😐😐💔

دیگ مطمئن شدم جفتشون ی مشکل مشابه دارن.

بخدا نگاه داداشای بقیه میکنم کیف میکنم و همش میگم نگا چ تیپی میزنع چ خوشتیپ میگرده چ دور دور تو خیابون و با روحیه. ۲۴ سالگی زن گرفته و چقد زرنگه حالا داداش من چی.