2777
2789
دقیقن آخه کپی همن داداشه منم از دبیرستان اینجوری شد واقعن تو داداشم نیسی؟

پشمااام..

تو خواهر من نیستی ؟😂مریم؟

من بخدا داداشت نیستم تاپیکامو بخون یکم از زندگیم میفهمی

من این علائم داشتم

راه رفتن و فکر کردن و برا من افکار تکراری و نرسیدن به نتیجه بود فکر میکردم مشکلم راه حلی نداره همیشه بن بست بود و درنتیجه دوباره فکر و فکر و اضطراب

نهایتا خیلی وضعم بد شد حتی دچار توهم شدم

خانواده م بردنم دکتر تا یه جایی با توهماتم که قطعا برا خودم موجه بودن و بقیه در اشتباه سیر کردم از یه جایی به بعد چون قبلا رابطه خوبی با اهل بیت داشتم دستمو از تو توهمات گرفتن کشیدنم بیرون داروهام الان خیلی کمتر شدن و رو به بهبود هستم گاهی دچار حمله میشم ولی بازم خداروشکر خیلی بهترم

خدایا شکرت🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشمااام..تو خواهر من نیستی ؟😂مریم؟من بخدا داداشت نیستم تاپیکامو بخون یکم از زندگیم میفهمی

رفتم اتاقه داداشمو چک کردم دیدم گوشی دستش نیس دیدم ک واقعا تو  داداشم نیسی 😑🤦

حقیقتا من خودم ریختم و پشمام مونده 

و اینکه ما هم الان چند وقتیه ب داداشم کار نداریم و رهاش کردیم 😑💔

ما استان فارسیم و ی جای نسبتا کوچیک.تاحالا اقدامی نکردیم واسه درمانش.یعنی اصن نتونستیم بهش بفهمونیم مشکلی داری ک بخواد اجازه بده بستریش کنیم یا روانپزشک ببریمش.اینجوری البته خیلیم بد میشد همه می‌فهمیدن مشکل خیلی حادی داره و فک نکنم بابام اینو میخواست.البته که همه تقریبا می‌دونن چجوریه.بابام خودش همیشه مثال پسر رفیقاشو براش میزد و فک کنم او بدتر می‌رفت تو خودش

ما استان فارسیم و ی جای نسبتا کوچیک.تاحالا اقدامی نکردیم واسه درمانش.یعنی اصن نتونستیم بهش بفهمونیم ...

ما تو مشهدیم. هزار جا ام دکتر بردیم ولی زیاد فرقی نکرده 

ما استان فارسیم و ی جای نسبتا کوچیک.تاحالا اقدامی نکردیم واسه درمانش.یعنی اصن نتونستیم بهش بفهمونیم ...

ب نظرت عاقبت داداشامون چی میشن؟ 

من خیلی نگران هستم 

داداشت تا حالا نگفته زن مبخام؟

اون پیاممو چون ممکنه کسی ببینه اطلاعات بود پاک کردم.

خودش نمیگه ولی شاید دلشم میخواد.بابام ک همش فکر همینه و خیلی دوس داره ازدواج کنه

ولی با این شرایط اصن نمیشهه