2777
2789
عنوان

واسه دوستم یه خواستگار اومده طرف 17 سال بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 32 پست
نکن منم ی رفیقی داشتم بایکی ازدواج کرد ک ۱۱سال ازش بزرگ تر بود ۱۷سالگی دیگه ازدواج کرد رفت من همیشه ...

رفتن کافه باهم حرف بزنن پسره گفته حق انتخابت فقط چاییه

اینم میگه هنوز زنش نشدم واسهئ همین خسیس بازی دراورد پول زیاد کورش کرده 

خودشم قراره تا اخر عمر با یه پیر زن و خواهر مجرد پسرره زندگی کنه شرط اول پسره همینه

بازم من دخالت نکردم حرف خانوادشو گوش نمیده چه برسه من

هدف همه از ازدواج که خانواده داشتن و یه عمر زندگی نیست . دختر ۱۷ ساله میگه ۵سال زندگی میکنم هم پول جمع میکنم هم کیف و حال و هم درس و اینا بعد طلاق با یه پسر ازدواج میکنم از خودم کوچیکتر. یا بعضیا هستن دیدم طرف کارمندیه ارگان خیلی توپ شده با ۱۹سال سن . در کل منافع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه مشکلیه مگه اختلاف سنی 17سال؟؟؟!!!منو عشقمم 17سال تفاوت سنی داریم چیه مگه؟بخاطر این موضوع میخوای د ...

عزیزم خانواده خودش مخالفه

چرا بمونم وقتی به دوستم میگه بشین تو اب سرد وقتی خودش گفت نظرتونو بگین

2805
رفتن کافه باهم حرف بزنن پسره گفته حق انتخابت فقط چاییهاینم میگه هنوز زنش نشدم واسهئ همین خسیس بازی د ...

رفتار تو کافش خیلی بد بوده من بودم چایی رو میریختم تو صورتش مردتیکه احمق از الان اینطوری میکنه تو زندگی میخواد چه کنه با این بنده خدا جلوشو بگیرین نزارین بدبخت بشه طفلی

من بودم قبول می‌کردم دوست دارم فاصله سنی زیاد باشه خیلی شیکه مرد هم‌پخته و فهمیده و پولدار 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
رفتن کافه باهم حرف بزنن پسره گفته حق انتخابت فقط چاییهاینم میگه هنوز زنش نشدم واسهئ همین خسیس بازی د ...

پس فایده نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من بودم قبول می‌کردم دوست دارم فاصله سنی زیاد باشه خیلی شیکه مرد هم‌پخته و فهمیده و پولدار

ادم فهمیده نمیسگه فقط چایی حق داری بخری

پولدار خسیس هم به درد عمش میخوره نه دختر جوون

ادم فهمیده نمیسگه فقط چایی حق داری بخریپولدار خسیس هم به درد عمش میخوره نه دختر جوون

بله اون کامنت ندیدم مرد خسیس به درد نمیخوره

فاصله سنی زیاد خوبه و مشکلی نداره ولی رفتار طرف خیلی مزخرفهههه مردتیکه غلط کرده با دختره اینطوری رفتار کرده 

2810