2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو فامیلی تو روشه حق اسم رو هم از من میگیری والا این مردا چقدررررر پرو شدن والا تموم سختی رو مادر م ...

اره گفتم بهش درد و زایمانش برای منه گفت دختر بود تو بزار هر اسمی که دلت خواست

2805
آخه بین خشایار و کوروش یه کلمه بی معنی نوشتی،هرچی فکر کردم متوجه نشدم چیه!😂

بابا این سایت خرابه اومدم ویرایش کنم نشد. اون بی اضافس کیبوردم به صلاح خودش نوشته. منظورم این بود خشایار نامردیه خدایی🤣🤣

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
۳ تا اسمی ک گفتی یکی پسرمه یکی برادرزادم یکی برادرزاده شوهرم😂

خانواده ایرانی اریایی😍

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
من اسم ایرانی خیلی دوست دارم همیشه میگفتم اگه باردار بشم دختر بشه اسمشو میذارم آتوسا ،همیشه هم دخت ...

یکی از فامیل هامون گذاشت آتوسا میگفتن اسم رنگ مو گذاشته انقدر رفتن رو اعصابش که عوض کرد گذاشت آرتمیس

2810