2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیین خدایی بی انصافی نکن دیگه من خودم از همون آریایی پسندام ولی واقعا خشایار بی نامردیه کورورش و برد ...

حسین قدیمی نیست و نمیشه ولی اسم های ایرانی که قدمت ایران کهن ترین قدمت دنیاست قدیمی میشه؟؟؟ اسی هراسمی دوسداری خودت انتخاب کن ولی اینکه بیشتر باب دل خودت باشه مهمه

2805

عزیزم 🙂 می دونم ک سلیقه ی شما ک مادرید اولویت داره...اما بدون این نام بسیار نیکو ست♥️ من خودم عاشقانه اسم خشایار رو دوست داشتم...یه اسم ایرانی اصیل ک البته خیلی کم خواهان داره. به خاطر حروفی هست ک خیلی ب ظاهر خوش آوا نیستن..همسر من موافق این مدل اسامی نبود، اما خودم چون تو رشته ای ک ب فرهنگ ایران مربوط میشد تحصیل کردم، عاشق این اسمها، ب خصوص اسامی کلاسیک ایرانی بودم. مثل سیاوش، خشایار ، سورنا...این اسمها تو این دوران کم شدن، چون دیگ تاریخ ایران هم داره ب فنا می‌ره💔...اینارو گفتم ک بگم همسرتون خیلی خوش سلیقه است. البته خاص پسند...هرچند حرف شما رو هم درک میکنم 💌🥰 اگر این اسم رو برا پسرتون انتخاب کنید، مطمئن باشید بزرگ شد ، دست شما رو می بوسه🙂

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨