2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

توصیه اکید دارم اصلا تو رشته زمین شناسی درس نخونی، من دوستم ارشد زمین شناسی از دانشگاه تهران داره و بیکاره و هیچ شغلی برای این رشته نیست اکثر فرصت های شغلی برای مردان هست و تو استخدامی هم تاکید شده فقط مرد. شما فقط میتونی معلم شی اونم شاید هر چند سال یکبار ازمون استخدامی تو کل ایران چند نفر رشته زمین شناسی رو برای دبیری بگیرن. اصلا رشته خوبی برای خانمها یا حتی همون پسرا هم نیست. خانمها که اصلاااا

توصیه اکید دارم اصلا تو رشته زمین شناسی درس نخونی، من دوستم ارشد زمین شناسی از دانشگاه تهران داره و ...

عزیزم به هوای معلمی از این رشته نباش خیلی خیلی کم میگیرن اونم هر چندسال یکبار. تو کل ایران حتی 50 نفر هم نمیخوان تو ازمون استخدامی اونم زن و مرد با هم. 

پس همون علوم تربیتی

اره عزیزم علوم تربیتی بخون شانس معلمی با این رشته صد برابر رشته زمین شناسیه. دوست من شاگرد ممتاز بود معدلش کل لیسانسش 19.56 که ارشد معدلی هم خوند و دکتری قبول شد الان بیکاره. اصلا این رشته استخدامی نداره. داشته باشه هم مال مرداست 90 درصد فرصتهاش. 

عزیزم به هوای معلمی از این رشته نباش خیلی خیلی کم میگیرن اونم هر چندسال یکبار. تو کل ایران حتی 50 نف ...

دقیقا من رشتم زمینه مزخرف ترینه.متاسفانه تا ارشدم خوندم ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
دقیقا من رشتم زمینه مزخرف ترینه.متاسفانه تا ارشدم خوندم ..

منم دوستم این رشته رو خونده با معدل بالای 19 هم کارشناسی هم ارشد الانم دکتری... هیچ شغلی براش نبود اینهمه سال بیکار تو خونه میشینه. حتی دبیری هم 20 تا خانم هم نمیگیرن کل ایران، دانشگاهی هم نمیخوان معادن هم فقط مرد. برو دوباره کنکور بده دوست دیگم رفت حقوق خوند خیلی سریع به موفقیت و درامد رسیده

منم دوستم این رشته رو خونده با معدل بالای 19 هم کارشناسی هم ارشد الانم دکتری... هیچ شغلی براش نبود ا ...

الان بنظرت من چ رشته ای انتخاب کنم ک درامد خوب داشته باش میخام برم آزاد چون دیگه کنکور وقتمو میگیره ۲۲ سالمه نمیتونم پشت کنکور بمونم

الان بنظرت من چ رشته ای انتخاب کنم ک درامد خوب داشته باش میخام برم آزاد چون دیگه کنکور وقتمو میگیره ...

دوستم حقوق خوند البته اون رشته اولش حسابداری بود. الان به درامد رسیده تو همون دوره کاراموزیش بعد از قبولی تو ازمون وکالت. گوشی 180 میلیونی خریده، ماشین خریده. یکساله تازه کارشو شروع کرده. 

الان بنظرت من چ رشته ای انتخاب کنم ک درامد خوب داشته باش میخام برم آزاد چون دیگه کنکور وقتمو میگیره ...

دیگه درآمد خوب بیشتر مال رشته های تاپه

ولی تنها راه درامد نیست خوشبختانه 

میتونی یه رشته بدون ازمون بری در کنارش مهارت کسب کنی 

مثلا بری حسابداری کنارش کلاسای مربوط بهشو شرکت کنی تا بعد فارغ‌التحصیلی، بلافاصله بتونی وارد بازار کار بشی

الان دیگه مدرک برا هیچ جا کافی نیست مهم رزومه ست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
2810