2777
2789
عنوان

علائم تشخیص اچ پی وی

54 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید من یک سال هست که درگیر عفونتم اولش زخم نداشتم دوماه که زخم دارم اولش گفتن فریز باید بکنی قبول نکردم رفتم پیش دکتر دیگه قرار فردا برام امینودیسک بزارن و پلاسما تراپی انجام بدن من با یه پزشک ویزیت آنلاین برداشتم گفتن که اینقدر عفونت مکرر داری با دارو خوب نمیشه باید آزمایش اچ پی وی بدی اگه کسی هست میشه راهنمایی بکنه علائمش چی هست هزینه ازمایشش چقدره من لیزر هم میرفتم سری هرکس جدا بود مگه هرکس زخم دهانه رحم بگیره عفونت مکرر بگیره اچ پی وی دارههه تا فردا دق میکنم استرس گرفتم بعدم هرچی فکر میکنم من استخر نرفتم لیزر سریش جدا هست مگه راه انتقال دیگه ای هم داره ۱۱سالم هست که ازدواج کردم این  عفونت بعد زایمانم گرفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عفونت شدید همراه التهاب دارم

شما درمان نکردی به من گفت محلول تراپی باید بکنم هرچی عفونت که با چشم دیده میشه دربیارم بعد پلاسما تراپی بکنم بعد امینودیسک بزارم ۴جلسه ماهی یبار پلاسما تراپی کنم