2777
2789
عنوان

دوستان رشته زمین شناسی دانشگا خوارزمی میخام برم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 20 پست
دوستم حقوق خوند البته اون رشته اولش حسابداری بود. الان به درامد رسیده تو همون دوره کاراموزیش بعد از ...

اهه من تو آزاد میخام بخونم ینی رفیقت فوق حسابداری داره؟بعدش رفته حقوق؟

خب اره آزمون وکالت قبول شی عالیه اون قبول شدنش مرد میخاد خیلی سخته خیلیی

من چی بخونممم وای خدا نمیدونم چیکار کنم

اهه من تو آزاد میخام بخونم ینی رفیقت فوق حسابداری داره؟بعدش رفته حقوق؟خب اره آزمون وکالت قبول شی عال ...

نه رفیقم کاردانی داشت بعد تغییر رشته داد رفت ازاد دوباره حقوق خوند و ارشد گرفت و ازمون وکالت هم یه ضرب دفعه اول قبول شد یکسال و خورده میگذره از قبولیش تو ازمون وکالت و گوشی ایفون قیمت بالا و ماشین خریده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهه من تو آزاد میخام بخونم ینی رفیقت فوق حسابداری داره؟بعدش رفته حقوق؟خب اره آزمون وکالت قبول شی عال ...

بخون عزیزم تو هم به موقعش مرد میشی. نگو اینجوری، نگو نمیتونم دوست من اولا خیلی هم تنبل بود حتی دانشگاه. ازاد نمبتونست درساش رو پاس کنه، یهو سال سوم لیسانس تغییر کرد و دگرگون شد. تو هم میتونی فقط بخواه

دوستم حقوق خوند البته اون رشته اولش حسابداری بود. الان به درامد رسیده تو همون دوره کاراموزیش بعد از ...

اهه من تو آزاد میخام بخونم ینی رفیقت فوق حسابداری داره؟بعدش رفته حقوق؟

خب اره آزمون وکالت قبول شی عالیه اون قبول شدنش مرد میخاد خیلی سخته خیلیی

من چی بخونممم وای خدا نمیدونم چیکار کنم

منم دوستم این رشته رو خونده با معدل بالای 19 هم کارشناسی هم ارشد الانم دکتری... هیچ شغلی براش نبود ا ...

دیگه فعلا نمبخونم ..مهارت یاد گرفتم دوره تربیت معلم ابتدایی خوندم با مربی مهد ..تکنسین داروخونه گرفتم ..بچم کوچیکه بره مدرسه شروع میکنم .دوباره .شده حتی حقوق یا روانشناسی بخونم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚