2777
2789
عنوان

کیا لابیا پلاستی انجام دادن راضی یا ناراضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 40 پست
از لحاظ ظاهری لابیا هایی که بزرگن باعث میشه در حالت عادی از بین واژن بیرون زده بشه حالا وقتی بیرون ز ...

بیکینی در حالت بسته چیزی ازش نزنه بیرون یعنی بزرگ نیست، درسته؟

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای روشن شدن پوست بیکینی هم خواهش میکنم اگه راهکار به جز لیزر  دارین بگین 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
برای روشن شدن پوست بیکینی هم خواهش میکنم اگه راهکار به جز لیزر دارین بگین

استفاده نکردن از ژیلت 

ترجیحا از پودر موبر استفاده کن یا لااقل ژیلت با کیفیت و گرون بخر 

من خودمم چندین ساله هر یک ماه یه بار روغن گلیسیرین میزنم، تیرگی ندارم 

تو خونه هم ش ورت نپوش و اگه میتونی نوار بهداشتی نزار و از کاپ استفاده کن چون برخورد نوار و خون به پوست بخاطر وجود آهن داخلش باعث تیرگی میشه 

اره دقیقا

ممنون گل

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
استفاده نکردن از ژیلت ترجیحا از پودر موبر استفاده کن یا لااقل ژیلت با کیفیت و گرون بخر من خودمم چندی ...

مممنون عزیزم خیلی مهربونی که جواب دادی 

قبلش تیرگی داشتی؟ یا از اول نداشتی؟

نمیدونم برطرف میشه یانه 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
مممنون عزیزم خیلی مهربونی که جواب دادی قبلش تیرگی داشتی؟ یا از اول نداشتی؟نمیدونم برطرف میشه یانه

من از قبل نداشتم، اوایل ازدواج بخاطر استفاده کردن زیاد از ژیلت و تغییرات هورمونی یهو تیره شد که درمان شد با گلیسیرین و رعایت کردن، اگرم کاپ قاعدگی نمیتونی بخر حداقل نوارتو خیلی تند تند عوض کن