2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش بچمو میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست
یمدت تامیبرن فوری شماام برودنبالش بگودلم براش تنگ میشه وقتی نیس نمیتونم بمونم توخونه چنددفعه بری بگی ...

یعنی دیگ نمیبرن؟ بیشعورا انگار لج میکنن هم بچه پسریو میخان هم دختری زور میزنن براهمه چی خواهرشوهر ی مدت قهر بود بچه هاشو آوردن قایم کردن ک باباشون نیاد ببره اینم میخان ببرن بغضم گرفته 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
قدر نمیدونی بخدا راحتی بزار ببره دوسش دارن خب کاش مادر شوهر منم نزدیک بود بچم میبرد

وقتی زوریه قدردانی نداره

من نمیدادم بچمو همین کارارو  میخواستن بکنن

جاریم التماس میکرد ده دقیقه نگه نمیداشتن

سه ماه اختلاف داشتن کلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دآره در میزنن نمیشه ک باز نکنم میان میگن ببریمش

چرا باز نکن.برو تو حمام داد بزن بله؟؟؟ داخل حمامیم شرمنده 

یا بازم کردی خواستن ببرن بگو نه الان نمیشه خودم میارمش بعداً 

یا بچتو ساکت نگه دار بعد ک گلایه کردن بگو خواب بودیم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
خب شاید میخوان کمکت کنن مثلا چون حامله ای...ولی خب به هرحال بچت اونوری میشه دیگه

حامله نیستنمممم  گوشیم اشتباه نوشته خاستم بکم بااین رفتار حالمو بدکردن . من بچمو میگیرم بهش میرسم ول نمیکنن دیگ مثلا امروز گریه کرده فورا زنگ زدن بیایم ببریم انگار من فلجم نمیتونم بزرگش کنم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
یعنی دیگ نمیبرن؟ بیشعورا انگار لج میکنن هم بچه پسریو میخان هم دختری زور میزنن براهمه چی خواهرشوهر ی ...

نده بهشون 

اگ شوهرت پشتته بگو نه بچه آوردم برای خودم نیاوردم سرگرمی شما باشه درم ببند دیگ محل نده 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
وقتی زوریه قدردانی ندارهمن نمیدادم بچمو همین کارارو میخواستن بکننجاریم التماس میکرد ده دقیقه نگه نم ...

نمیدونم من چون تنها و غریبیم اینجا همیشه دوست داشتم یکی پیشم بود تا بچه بگیره کارام بکنم 

یعنی دیگ نمیبرن؟ بیشعورا انگار لج میکنن هم بچه پسریو میخان هم دختری زور میزنن براهمه چی خواهرشوهر ی ...

نه نمیبرن بچسب به بچت دروقفل کن بهونه بیاربگودلم تنگ میشه اینطوری که میگی شایدبچه کوچیک خیلی دوس دارن زیاده روی میکنن

دیگه باید بپیچونی بگی الان خوابه الان می‌خوام ببرم حموم خیلی راحت هم بگو بدون هماهنگی بچه رو بیرون ن ...

همینارو میگم  سرساعت مییگیرن بعدش بازززنگ میزنن امروز بچه گریه کرد فورا زنگ زدن بیایم ببریم بچه رو گریه میکنه 

من جات حرصم گرف بچه بدنیا میاری برا خودت باشه دیگ خیلی دوس داره دوباره بزاد

اره بخدا عقده گذاشتن رودلم نمیتونم دودقیقه بچمو بگیرم 

حامله نیستنمممم گوشیم اشتباه نوشته خاستم بکم بااین رفتار حالمو بدکردن . من بچمو میگیرم بهش میرسم ول ...

اها پس اینجوریه نذار...بگو‌شما هواییش میکنید خودم نگهش میدارم

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
حامله نیستنمممم گوشیم اشتباه نوشته خاستم بکم بااین رفتار حالمو بدکردن . من بچمو میگیرم بهش میرسم ول ...

بگو نه بچم خداروشکر مادر داره خودم حواسم بهش هست

یا اومدن بردنش بعد ده دقیقه برو دنبالش بگو نه قوربونش بشم می‌خواین بریم بیرون می‌خوایم بازی کنیم حمام غذا خلاصه تا بردنش بعد چند دقیقه خودت برو بیار انقد اینکارو بکن تا از رو برن

قدر نمیدونی بخدا راحتی بزار ببره دوسش دارن خب کاش مادر شوهر منم نزدیک بود بچم میبرد

ن دوست ندارم وابسته اونا بشه بچه برا خودشون میش دیگ  اگ دوروز قهر کنم بچه پیششون میمونه ب ککشون نیست من نباشم 

همینارو میگم سرساعت مییگیرن بعدش بازززنگ میزنن امروز بچه گریه کرد فورا زنگ زدن بیایم ببریم بچه رو گ ...

بگو نه خودم هستم 

زبون داری باید محکم حرفت رو بزنی !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨