2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش بچمو میبره

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 50 پست
حتما انجام میدم حرفاتو مرسیی

دیگ عزیزم من پدر عصابم درآمد چون من دوتا داشتم کنترل خیلی سخت تر بود

ولی انقد تو رو در اومدم حتی تا دم در میان هم گاهی میدم گاهی نمیدم

اگرم بعدم بعد نیم‌ساعت میرم میارم و‌ دوباره بگن بیار میگم نه دیگ امروز ک‌همو دیدین انشالله باز فردا و‌..

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
میگ نمیخورنش ک آخر میارنش.

خب این هیچی که اکثر مردا همینن درک اینو ندارن بچه تربیتش بد شد نمیگن اونا مقصرند میگن خودت مقصر بودی جلوشو نگرفتی ببین آشنای ما هم همین مشکل داشت دخترش خیلی دیگ لوس شده بود مادره واقعا از دست رفتاراش عصبی شده بود خوب همیشه ۸ ماهش نیست ک سال به سال داره بزرگتر میشه هیچی دیگ یروز با جدیت برخورد کرد گف دیگ همش نیاید دنبالش جلوشون گرفت اونا هم کنار کشیدن بچه هم اخلاقش خیلی بهتر شد ..خودت باید جدی برخورد کنی

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره این خوبههه چون صد بار گفتم بیاین بشینین ببینیین من ایهانو میبرین استرس میگیرم گوش نمیدن عقده ایا

خیلی دیدی اذیتی بچه رو بردار برو خونه بابات بگو بابات بگه تا خونه جدا نگیرین دخترم برنمی‌گرده بچه هم تا ۷ سالگی مال مادر 

هم  میان دم در خودت بچتو بغل بگیر نده بغلشون بگو برین خونه مامان بزرگ

خودتم برو اصلا نده بغل اونا خودت ببر خودت بیار 

اصلا تنها نده 

چندبار ببینن تو هم هستی از رو میرن 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
دیگ عزیزم من پدر عصابم درآمد چون من دوتا داشتم کنترل خیلی سخت تر بودولی انقد تو رو در اومدم حتی تا د ...

خش بحالتتتتت

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خیلی دیدی اذیتی بچه رو بردار برو خونه بابات بگو بابات بگه تا خونه جدا نگیرین دخترم برنمی‌گرده بچه هم ...

از این ب بعد میرم اگ از زو نرفتن دیگه خیلی رک میگم م

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خب این هیچی که اکثر مردا همینن درک اینو ندارن بچه تربیتش بد شد نمیگن اونا مقصرند میگن خودت مقصر بودی ...

اره الان عمدا رفتم توحیاط دونستم میگن بده ببریم گفتن ببریمش کفتم ن نمیتونم بدم تنها بیاد دیگ رفتن تو اخیش