سلام میدونم متن زیاده توروخدااابخونید کمکم کنید توروخدا من طبقه پایین مادرشوهرم ایما هستم الان پسرم ۷ ماهشه مادرشوهرم قبلا اجازه میگرفت میومد بچه رو میبرد روزی یک بار الان دیگ واقعا حالمو باردارشدن بد کردن روزی چندددبار یهو در میزنن میان بچه رو میبرن ن اجازه ای ن چیزی کاری کردن بچم دیگ وابسته اوناس برامن دیگ حتی ب زور میخنده شاید باورش سخت باش ولی همین چندین بار گفتم بچه دوربینی میش نمیدونم دوست دارم همه جا باخدم بره هزار حرف دیگ اما گوش ندادن انگاربرادیوارحرف زدم . روح روانم بهم ریختن. توروخدا بگید چیکار کنم دیگ بچه رو بدون من چایی نبرن اون روز بچه رو بردن یهو توکوچه سردراورده یادیروز من توحیاط نشستم پسرم تو بغلم دوست داشتم باهاش یک ساعت وقت بگذرونم پدر شوهر عقده ایم وومد بچه رو برد منم تا خود صبح گریه کردم برارفتارش چیکارکنم نبرن چی بگم
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
یعنی دیگ نمیبرن؟ بیشعورا انگار لج میکنن هم بچه پسریو میخان هم دختری زور میزنن براهمه چی خواهرشوهر ی مدت قهر بود بچه هاشو آوردن قایم کردن ک باباشون نیاد ببره اینم میخان ببرن بغضم گرفته
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب شاید میخوان کمکت کنن مثلا چون حامله ای...ولی خب به هرحال بچت اونوری میشه دیگه
حامله نیستنمممم گوشیم اشتباه نوشته خاستم بکم بااین رفتار حالمو بدکردن . من بچمو میگیرم بهش میرسم ول نمیکنن دیگ مثلا امروز گریه کرده فورا زنگ زدن بیایم ببریم انگار من فلجم نمیتونم بزرگش کنم
دیگه باید بپیچونی بگی الان خوابه الان میخوام ببرم حموم خیلی راحت هم بگو بدون هماهنگی بچه رو بیرون ن ...
همینارو میگم سرساعت مییگیرن بعدش بازززنگ میزنن امروز بچه گریه کرد فورا زنگ زدن بیایم ببریم بچه رو گریه میکنه
حامله نیستنمممم گوشیم اشتباه نوشته خاستم بکم بااین رفتار حالمو بدکردن . من بچمو میگیرم بهش میرسم ول ...
بگو نه بچم خداروشکر مادر داره خودم حواسم بهش هست
یا اومدن بردنش بعد ده دقیقه برو دنبالش بگو نه قوربونش بشم میخواین بریم بیرون میخوایم بازی کنیم حمام غذا خلاصه تا بردنش بعد چند دقیقه خودت برو بیار انقد اینکارو بکن تا از رو برن
مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘❤️فاصله سنی یک سال و چندماه👨👩👧👦💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖❤️
قدر نمیدونی بخدا راحتی بزار ببره دوسش دارن خب کاش مادر شوهر منم نزدیک بود بچم میبرد
ن دوست ندارم وابسته اونا بشه بچه برا خودشون میش دیگ اگ دوروز قهر کنم بچه پیششون میمونه ب ککشون نیست من نباشم