2777
2789

میگه طلاهارو بده بدم مامانم نگه داره تو گاوصندوق چون خودمون گاوصندوق نداریم...

عاقلانه هست این کار رو بکنم...

از مادرشوهرم خوشم نمیاد کلا🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قبلا زیاد داشتم گذاشته بودم تو گاوصندوق مادرشوهرم اینا

نمیدونم بستگی به اعتماد بینتون داره😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نده🙄چرا میخواد طلا رو ازت دور کنه. مگ گاوصندوق رو نمیشه دزدید؟ میان اش رو با جاش میبرن. یکی میگف دزد اومده اصلا زحمت نداده باز کنه. گاوصندوق رو برده

ببر بذار بانک.. فک کنم پول میدی برات نگه میدارن

..

بگو طلای خودم هست دوست دارم خونه خودم باشه درضمن وقتی جایی میری  یا بزار بانک یا بنداز که مجبور نشی بدی به کسی فکر اینکه بزاری خونه مادرت رو هم نکن براش مسئولیت میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

رابطه تون اگه خوبه ، خب بزار 

اگه میدونی هر وقت خواستی میتونی برداری

شوهرت زیرابی نمیره و نمیفروشه

زبونم لال دزد بزنه

شوهرت شاکی میشه ازت

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
میخوام بگم بده بزارم خونه مامانم. اگ گف چ فرقی داره چی بگم

بانک مسئولیت شو ب  عهده میگیره  میتونی یقه بانک رو بگیری خسارت  بده .اگه خونه مادرشوهر ت مثلا دزدی بشه چی؟  نمی تونی یقه مادرشوهر تو بگیری ک .فرق میکنه بانک

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

دادی بهش یا میخوای بدیاگه مامانت گاوصندوق داره بده مامانت

هنوز ندادم.

مامانم گاوصندوق داره‌اما می ترسم بهش بگم میدم مامانم نگه داره جوابم رو بده که چ فرقی داره مامان تو یا مامان من.بعد جوابش چی بگم؟

2810