2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 131 پست
دختر منم امپول میزنه

چه آمپولی؟

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامت باشین عزیزم. الان 12 سال و چند ماهشه. بله دکتر هم میگفت حداقل 6 یا هفت سانت دیگه رشد قد داره، ...

نمیدونم چندبارم ازش خواستم

گفت فایده نداره

شاید بخاطر سن استخوانیش بوده

بعد گفتم خودم دیر پریود شدم قدم ۱۶۷ هست چرا باید ۱۵۵ بشه گفت ژنتیک هم دخیله

دیدم درسته عمه ش ۱۵۵ هست

من خیلی دوست داشتم امپول بزنه دکترشم خیلی معروفه تو تهران واگرنه تغییرش میدادم

خب عزیزم خودتون میگین تو ۸ سالکیش سن استخوانیش ۶ بوده .یعنی سن استخوانی دختر شما پایین بوده ،که با د ...

فکر کنم پست شما رو اشتباه خوندم. صحبت های شما کاملا درسته 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دکتر بردم ولی ازش عکس نگرفت.فقط معاینه کرد گفت طبیعیه.فقط دارو داده و گفته هرماه ببرم پیشش

شما به تغذیه ش برس ،ذرت سویا نودل،غذاهای کنسروی  نده بهش ،فست فود کمتر کن ،شیر روزی ۳ تا لیوان ،سنجد و هر مواد غذایی استخوان ساز بهش بده ویتامین دی خارجی ۱۰۰۰ ،ویتامین سی جوشان سعی کن خارجی باشه.غذاهایی که کلسیم بدنو تامین میکنه بهش بده 

نمیدونم چندبارم ازش خواستمگفت فایده ندارهشاید بخاطر سن استخوانیش بودهبعد گفتم خودم دیر پریود شدم قدم ...

دکتر باید میانگین قد پدر و مادر رو برای رشد  قد بچه ملاک قرار بده..تا وقتی پریود نشده باشه اگر قد کوتاه باشه باید با امپول هورمونی درمان کرد 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

فکر کنم پست شما رو اشتباه خوندم. صحبت های شما کاملا درسته

قربونت برم عریزم،کلا بیشتر بچه ها رشد استخوانیشون کمتره بخاطر نوع تغذیه ،هر چی تغدیه سالم باشه این مشکلات کمتره ،بدبختی اینه که بچه ها همکاری نمیکنن تا کوچیکن بیشتر دنبال خوراکی ناسالمن 

دکتر باید میانگین قد پدر و مادر رو برای رشد قد بچه ملاک قرار بده..تا وقتی پریود نشده باشه اگر قد کو ...

فکر کنم منم باید دکترش عوض کنم

تو ازمایشاتش هنوز اثری از بلوغ نبود ولی نمیدونم چرا سن استخوانیش انقدر زیاد بود

خانما تو تاپیک های قبلی در مورد بلوغ خوندم ژن پدری دخیل تره مثلا عمه هر وقت پریود شه بچه اون موقع پریود میشه درسته؟یا ژن مادر غالبه؟

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
قربونت برم عریزم،کلا بیشتر بچه ها رشد استخوانیشون کمتره بخاطر نوع تغذیه ،هر چی تغدیه سالم باشه این م ...

بنظرتون تحت دکتر باشم تا سن استخوانیش با سن تقویمیش برابری کنه؟

نمیدونم چندبارم ازش خواستمگفت فایده ندارهشاید بخاطر سن استخوانیش بودهبعد گفتم خودم دیر پریود شدم قدم ...

منم ۱۶۷ ،۱۶۸ هستم شوهرم ۱۷۴ اینا ،خانواده من قدشون خوبه برادرام  قد بلندن خواهرام از من بلندترن یه مقدار.ولی دخترای خانواده شوهرم کوتاهن تقریبا .دختر من الان ۱۶۲،۳ هستش ،یه جایی ژنتیک اثر میذاره و اینکه دخترم اگه ورزش میکرد مطمئنم حداقل الان همقد من میشد ،بهش میگم مادر من همین الانم باشگاه بری قد میکشی یا تو خونه کششی انجام بده یا بارفیکس آویزون شو ،گوش نمیده

بنظرتون تحت دکتر باشم تا سن استخوانیش با سن تقویمیش برابری کنه؟

آره حتما ،دوسال پایینتره ،اگه مشکل تیروئید نداشته باشه با قرص و ویتامین و تغدیه درست میشه و قد میکشه ،اصلا برای سلامتی خودش خوبه سن واقعی و استخوانی باید هماهنگ باشه یا نزدیک بهم باشه .وقتی کمتره یعنی مواد موردنیازش تامین نیست